Спортивний ярмарок
|
|
Stels | Дата: Вт, 26.12.2006, 18:30 | Повідомлення # 211 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (smoke) | Quote (Радар) Vovan, що там інтерв"ю з Гайдимим, хотілось би почути плани на майбутній сезон і взагалі про український спідвей (на скільки я пам"ятаю ви домовлялись з ним) наскільки я розумію, Гайдима не так просто смикнути на інтерв"ю. Видно трохи мутний чувак. Та й після останніх новин по СТМК йому буде важко відповідати... | З Гайдимом спілкувався я, і домовлявся про інтерв’ю. Так насправді Віктор, так вийшло, не дотримав слова про інтерв’ю яке анонсувалось. Потім, оскільки я вже не займаюсь "Сортивним ярмарком" я з ним не зв’язувався, і по моєму більше ніхто не зв’язувався...
Завжди так не буде...
|
|
| |
TANK | Дата: Ср, 10.01.2007, 13:12 | Повідомлення # 212 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Читав за 29.12. газету і знову море брехні!!! Смішно стає коли читаєш назву рубрики: Спідвей з чуток і на справді!?! Навіть якщо і в Бульварі пишуть брехню та там прямо не говорять, що це чутки а тут напряму!!!ХА-ХА-ХА
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 10.01.2007, 17:20 | Повідомлення # 213 |
Чемпіон Європи
| Quote (Luda) | Vovan, я теж про помилки хотіла сказати, підтримую Маркуху, пропоную -скидай по електронці мені 1 сторінку, одну Маркухі, Тофіку-і ми, у всякому разі я, перевірю і виправлю помилки безкоштовно. Насправді, треба все-таки рости, хороша газета , але помилки дратують... | Vovan, не вір! Це розвод, щоб газету не купувати
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
vovan | Дата: Чт, 11.01.2007, 09:08 | Повідомлення # 214 |
Сеньйор
| Quote (TANK) | Читав за 29.12. газету і знову море брехні!!! Смішно стає коли читаєш назву рубрики: Спідвей з чуток і на справді!?! Навіть якщо і в Бульварі пишуть брехню та там прямо не говорять, що це чутки а тут напряму!!!ХА-ХА-ХА | По перше - Назви, що саме ти вважаєш брехнею в цьому номері газети. А по друге - чутки і брехня на мою думку це зовсім різні речі
Vovan
|
|
| |
YEGOR | Дата: Сб, 13.01.2007, 10:19 | Повідомлення # 215 |
Юніор 125
| Коли вийде перший номер Ярмарку в 2007 році???
|
|
| |
DarkLight | Дата: Сб, 13.01.2007, 16:15 | Повідомлення # 216 |
Сеньйор
| YEGOR, По-моему, 20 или 22, но точно не знаю
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
TANK | Дата: Пн, 15.01.2007, 21:48 | Повідомлення # 217 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (vovan) | По перше - Назви, що саме ти вважаєш брехнею в цьому номері газети. А по друге - чутки і брехня на мою думку це зовсім різні речі | Та в твоїй газеті половину неправди особливо про команду Рівне Україна і про Гайдима і компанію
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
klets | Дата: Пн, 15.01.2007, 22:24 | Повідомлення # 218 |
Чемпіон Європи
| Quote (TANK) | Та в твоїй газеті половину неправди особливо про команду Рівне Україна і про Гайдима і компанію | А про Пульсар і Полісяночку - правда!
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
|
vovan | Дата: Чт, 18.01.2007, 13:55 | Повідомлення # 220 |
Сеньйор
| Quote (TANK) | Ну а коли тираж буде мінімальним то буть робити рубрику "Баскетбол з чуток і побрехеньок"!!! І всю грязюку будуть лити на вусатого тренера!!! Ну а СКТ і Трофімов взагалі будуть темою №1, героями номера!!!! | Доречі цікава ідея треба буде подумати на рахунок БК-93 Пульсар Дякую
Vovan
|
|
| |