Спортивний ярмарок
|
|
TANK | Дата: Чт, 07.12.2006, 11:22 | Повідомлення # 171 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Газета нікудишня!!!! Весь бруд ллють на Гайдима і Ко!!!! Помилок купа!!!! Це нагадує мені Помаранчеву революцію і канали які показували картинку так як було треба Я.!!!! Вслухайтеся до девізу „Газета для спортивних гурманів” Покажіть мені таких дурнів як їдять ЧИЛІ а запивають оцтом!?! ГАНЬБА!!!!
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 07.12.2006, 11:59 | Повідомлення # 172 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (TANK) | Газета нікудишня!!!! Весь бруд ллють на Гайдима і Ко!!!! Помилок купа!!!! Це нагадує мені Помаранчеву революцію і канали які показували картинку так як було треба Я.!!!! Вслухайтеся до девізу „Газета для спортивних гурманів” Покажіть мені таких дурнів як їдять ЧИЛІ а запивають оцтом!?! ГАНЬБА!!!! | ти вдумайся в зміст слова СПОРТИВНІ гурмани, а не те шо ти подумав
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Boris | Дата: Чт, 07.12.2006, 16:41 | Повідомлення # 173 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| Спасибо Всем кто принимал участие в спец.выпуске про ИГОРЯ,очень интересно было почитать воспоминания и мнения как гонщиков,так и болельщиков.Фотки просто супер,особенно там где он с Ваем!
Слушай всех, прислушивайся к немногим, решай сам!!!
|
|
| |
тенто | Дата: Чт, 07.12.2006, 23:35 | Повідомлення # 174 |
Чемпіон
| Vovan Виложіть,будь-ласка,інтервю Дима,Карпова та декілька цікавих статтей на сайт,для тих хто не встих купити газету.
|
|
| |
TOFIK | Дата: Пт, 08.12.2006, 09:23 | Повідомлення # 175 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (тенто) | Виложіть,будь-ласка,інтервю Дима,Карпова та декілька цікавих статтей на сайт,для тих хто не встих купити газету | Інтерв'ю А. Карпова, В. Трофимова та стаття Життя, то їзда - 3 будуть сьогодні! Інтерв'ю з П. Димом можливо пізніше...
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Luda | Дата: Пт, 08.12.2006, 10:43 | Повідомлення # 176 |
Юніор 125
| Quote (TANK) | Газета нікудишня!!!! Весь бруд ллють на Гайдима і Ко!!!! Помилок купа!!!! Це нагадує мені Помаранчеву революцію і канали які показували картинку так як було треба Я.!!!! Вслухайтеся до девізу „Газета для спортивних гурманів” Покажіть мені таких дурнів як їдять ЧИЛІ а запивають оцтом!?! ГАНЬБА!!!! angry | Газета супер, помилки є, але , я впевнена що редактор робить висновки і найближчим часом їх не буде, бруд вони ні на кого не ллють, а висвітлюють події об*єктивно, і , висловитись дають всім бажаючим. А те що проблеми є в Гайдима, то що ж, не журналісти йому їх створили. "Спортивний ярмарок"- так тримати!!!! Інтерв*ю класні, читати цікаво. Чекаю з нетерпінням наступного випуску.
Повідомлення відредагував Luda - Пт, 08.12.2006, 11:08 |
|
| |
Voldemarik | Дата: Пт, 08.12.2006, 16:57 | Повідомлення # 177 |
Юніор
| Quote (TANK) | wacko Газета нікудишня!!!! Весь бруд ллють на Гайдима і Ко!!!! Помилок купа!!!! Це нагадує мені Помаранчеву революцію і канали які показували картинку так як було треба Я.!!!! Вслухайтеся до девізу „Газета для спортивних гурманів” Покажіть мені таких дурнів як їдять ЧИЛІ а запивають оцтом!?! ГАНЬБА!!!! angry | Ржунимагу!!!!!!!!!!!! Мальчик! У тебя фамилия не Жуковский?
Повідомлення відредагував TOFIK - Пт, 08.12.2006, 17:09 |
|
| |
БЕЛАЗ | Дата: Пт, 08.12.2006, 17:14 | Повідомлення # 178 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (TANK) | Покажіть мені таких дурнів як їдять ЧИЛІ а запивають оцтом!?! | подойди к зеркалу
смерть неверным
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 11.12.2006, 00:57 | Повідомлення # 179 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Сепцвипуск супер та помилок знову куча. Я думаю що-що, а назву назети можна уже нормально написати, а не: Спортивний Ярмарок"
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
vovan | Дата: Пн, 11.12.2006, 09:38 | Повідомлення # 180 |
Сеньйор
| МАРКУХА, Тобто?
Vovan
|
|