Газета "Мототрек"
|
|
-ZoMaN- | Дата: Пн, 21.07.2008, 16:27 | Повідомлення # 171 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Quote (Вираж111) Свій паджмакер можеш засунути до дупи. нормальні люди газети цим барахлом не вЕрстають. Запропонуй Ярмарку свої послуги вот и предложил блин... а Вы, уважаемый, Вираж111, можете сделать тоже-самое... так говорите, потому-что работать в нем не умеете... скорее всего в Кварке сидите... тоже мне... специалист назвался... после такого - нафиг-нужно... -1
Повідомлення відредагував -ZoMaN- - Пн, 21.07.2008, 16:35 |
|
| |
TANK | Дата: Пн, 21.07.2008, 16:35 | Повідомлення # 172 |
Юніор 125
| Quote (Orest) все інше його просто бісить. Хм щось тут і не скажеш кого бісить, це вже аж ти піною стікаєш
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
klets | Дата: Пн, 21.07.2008, 17:57 | Повідомлення # 173 |
Чемпіон Європи
Група: Перевірені
| Quote (TANK) Хм щось тут і не скажеш кого бісить, це вже аж ти піною стікаєш +1
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Orest | Дата: Пн, 21.07.2008, 20:56 | Повідомлення # 174 |
Юніор 125
| Quote (TANK) Замечания: 0% Статус: OfflineQuote (Orest) все інше його просто бісить. Хм щось тут і не скажеш кого бісить, це вже аж ти піною стікаєш я просто по-чоловічому жорстко відповідаю ... я ж не дівчинка і звик речі називати своїми іменами.
Орест
|
|
| |
Bogdan | Дата: Пн, 21.07.2008, 21:30 | Повідомлення # 175 |
Юніор
| Посидиш на форумі - почитаєш, і таке враження, що в Рівному нема чим більше зайнятись крім гівнообливанням один одного. Є дві бригади - "Мотодрайви" на чолі з Орестом і "Мототреки" на чолі з Олегом і Дімою, які проводять змагання - хто кого більше допече.... Може ви би трохи розслабились і помагали один одному, ви ж про один і той самий спорт пишете. А якщо пальці хочуть постукати по клавіатурі, то пишіть свої статті на форумі - цікаво буде почитати ( в нас в Львові немає того ж "Мототреку", деколи в Червонограді купую). Дякую.
http://www.smanager.pl
|
|
| |
Вираж111 | Дата: Пн, 21.07.2008, 21:51 | Повідомлення # 176 |
Юніор 125
| Quote (Bogdan) Посидиш на форумі - почитаєш, і таке враження, що в Рівному нема чим більше зайнятись крім гівнообливанням один одного. Є дві бригади - "Мотодрайви" на чолі з Орестом і "Мототреки" на чолі з Олегом і Дімою, які проводять змагання - хто кого більше допече.... Може ви би трохи розслабились і помагали один одному, ви ж про один і той самий спорт пишете. А якщо пальці хочуть постукати по клавіатурі, то пишіть свої статті на форумі - цікаво буде почитати ( в нас в Львові немає того ж "Мототреку", деколи в Червонограді купую). Дякую. на те вони і форуми у таких гострих протистояннях і дискусіях завжди є щось раціональне, яке з часом можна використати. Звичайно без "гівнообливання" не обходиться. Але ліпше хай це буде тут, а ніж у спідвеї
|
|
| |
Bogdan | Дата: Пн, 21.07.2008, 22:02 | Повідомлення # 177 |
Юніор
| Вираж111, +1
http://www.smanager.pl
Повідомлення відредагував Bogdan - Пн, 21.07.2008, 22:31 |
|
| |
-ZoMaN- | Дата: Пн, 21.07.2008, 22:27 | Повідомлення # 178 |
Юніор 125
| Вираж111 Але вчися, друже, працювати хоча б в InDesing. у меня профиль иначе... а в газетах я отработал 12 лет... и не такого масштаба... и тиражом намного выше.... так что не будем учить друг-друга....
Повідомлення відредагував -ZoMaN- - Пн, 21.07.2008, 22:29 |
|
| |
Orest | Дата: Вт, 22.07.2008, 00:22 | Повідомлення # 179 |
Юніор 125
| Quote (Вираж111) Чи хочеш залишатися таким білим і пухнастим? ну що ж так нецензурно ... виховані мужчини так не пишуть ... це ознака скоріше брутальності і низької культури ... якщо хочете елементарного хамства ... я теж можу загнути в десять поверхів так що вушенята зів"януть, але то не є достойним ... до того ж будьте послідовним ... який же я "пухнастий" ... ну може скоріше як кактус - незручний, колючий і як гвіздок у задниці для багатьох ... звиняйте шановні ... а коли вже коли з неї при цьому виходить що має виходити ... то справа природня куштуйте розгрібайте ... коли до в подоби. Я розумію, що де хто з "діячів" там бачить відверту оцінку своєї діяльності і доволі чітко впізнає себе таким як є насправді ... ну що ж шановні майте мужність хоч би у дзеркало заглядати часом. До речі "Мотодрав" шанований журнал і не дозволяє собі поливати брудом когось чи зводити особисті рахунки, але от відверто писати про існуючий стан справ - це будь-ласка і тут вже без прикрас - як є. Добавлено (22.07.2008, 00:22) --------------------------------------------- [ Quote (Bogdan) Посидиш на форумі - почитаєш, і таке враження, що в Рівному нема чим більше зайнятись крім гівнообливанням один одного. Є дві бригади - "Мотодрайви" на чолі з Орестом і "Мототреки" на чолі з Олегом і Дімою, які проводять змагання - хто кого більше допече.... Може ви би трохи розслабились і помагали один одному, ви ж про один і той самий спорт пишете. Моя позиція (альтернатива) висвітлена у "Мотодрайві", вона чітка і послідовна і у нас не "бригада" ... а спідвей-клуб "Трофимов" моя позиція чітко погоджена і я маю право і підстави говорити те що говорю. Так ми пишемо про один і той самий спорт, але як не дивно відстоюємо кардинально різні позиції, людей і підходи. До речі хто дозволяє собі брутальність і особисті образи??? Ось тут і відповідь.
Орест
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 22.07.2008, 00:45 | Повідомлення # 180 |
Чемпіон Європи
| Аффтар жжот!!! Пеши есчо!
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |