Газета "Мототрек"
|
|
-ZoMaN- | Дата: Нд, 22.06.2008, 13:21 | Повідомлення # 161 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Quote (Kompromis) Ось чому у нашій країні, місті, гадять абсолютно на всіх хто хоть щось робить, бачу язиком тріпати мастіків вистачає... прикро панове!!! +1 если необходимо - помогу редакции с версткой (на общ.началах ) ПейджМейкер 6.0 или 6.5
|
|
| |
brother | Дата: Нд, 22.06.2008, 23:22 | Повідомлення # 162 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| поможи їм з орфографією та граматикою. це першочергово
|
|
| |
vpn724 | Дата: Пн, 23.06.2008, 12:28 | Повідомлення # 163 |
Юніор 125
| А ще б краще було б кольорові фото робити в газету, як було спочатку. Краще читається
|
|
| |
andreiko | Дата: Пн, 23.06.2008, 20:07 | Повідомлення # 164 |
Чемпіон України
| Quote (vpn724) Краще читається Або в додаток до газети набір олівців, і хай діти тішаться!!!!
моя фотогалерея http://andreiko.uuuq.com/
|
|
| |
brother | Дата: Пн, 23.06.2008, 22:35 | Повідомлення # 165 |
Юніор 125
| а можна і фломастери
|
|
| |
smoke | Дата: Вт, 24.06.2008, 20:58 | Повідомлення # 166 |
Юніор 125
| Якщо чесно, навіть не зміг дочитати "авторські" статті в газеті... ну стільки помилок, що просто плюнув і все... просто коробить від таких промахів. Якби не ці дитячі помилки, то можна було б і почитати в перервах, поки гонщики готують доріжку біля закритого парку... Во, а так, хіба догори ногами, щоб пилюка з гарно политої доріжки не сипалась на голову...
|
|
| |
Orest | Дата: Нд, 20.07.2008, 19:45 | Повідомлення # 167 |
Юніор 125
| Клець, Ти просто нездара і старшно завислива особа ... в тебе немає елементарної журналістської чи навіть просто людської етики та витримки. У газеті безліч елементарних помилок - орфографічних !!!!!! Навіть у статтях які ти передруковуєш ... як не можеш свої писати достойно, то хоч інших авторів не паскудь своєю елементарною неакуратністю ... вони ж цього не заслуговують.
Орест
|
|
| |
Вираж111 | Дата: Нд, 20.07.2008, 22:04 | Повідомлення # 168 |
Юніор 125
| Quote (-ZoMaN-) если необходимо - помогу редакции с версткой (на общ.началах smile ) ПейджМейкер 6.0 или 6.5 Свій паджмакер можеш засунути до дупи. нормальні люди газети цим барахлом не вЕрстають. Запропонуй Ярмарку свої послугиДобавлено (20.07.2008, 22:00) ---------------------------------------------
Quote (andreiko) Або в додаток до газети набір олівців, і хай діти тішаться!!!! відразу відчувається огошна "школа журналістики"Добавлено (20.07.2008, 22:04) ---------------------------------------------
Quote (Orest) Клець, Ти просто нездара і старшно завислива особа ... Я Клеця знаю багато років, і можу сказати, що варто йому було почати робите, щось справді вартісне, як на поверхню випливло саме купа, як ви пишете нездар і заздрісників... Але, що поробиш, гівно завжди найбільше смердить і спливає на поверхню. Вперед Клець - і пофіг орфографія. Кому не подобається - хай читає Рівненську газету про мотори Дженерал Моторз
|
|
| |
Orest | Дата: Нд, 20.07.2008, 23:52 | Повідомлення # 169 |
Юніор 125
| так от біда Клеця у тому, що у те лайно він завжди і влазить по самі вуха ... і чує лише те, що йому приємно слухати ... все інше його просто бісить. Він просто не здатний слухати і сприймати щось варте. Я йому особисто нічим не гадив ... а він мені намагається при чому по-клецьовськи підло ... і трусливо ... ну то нехай ... якщо на інше не здатний. Я просто тепер упевнився, що конструктивізм він розуміє лише як сприйняття власних бачень ... що ж ... вільному воля ... блаженному рай ... Клецю - "Мототрек" :)))
Орест
|
|
| |
klets | Дата: Пн, 21.07.2008, 01:37 | Повідомлення # 170 |
Чемпіон Європи
|
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |