Газета "Мототрек"
|
|
Roma-Boma | Дата: Пт, 09.11.2007, 20:36 | Повідомлення # 121 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (klets) З усього вищесказаного випливає, що потрібно купити якесь видання, щоб воно потім відробляло гроші і копало під ТСОУ!!! ну це точно
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 12.11.2007, 21:00 | Повідомлення # 122 |
Чемпіон
Група: Користувачі
| але я думаю тут не треба займати чиюсь позицію чи стояти посередині, тут треба думать про СПІДВЕЙ , а не про окремих людей і поглядів!
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
klets | Дата: Пн, 12.11.2007, 21:15 | Повідомлення # 123 |
Чемпіон Європи
| Quote (Gomon17) але я думаю тут не треба займати чиюсь позицію чи стояти посередині, тут треба думать про СПІДВЕЙ , а не про окремих людей і поглядів! Абсолютно правильно. Але в житті все набагато простіше: спідвей - це засіб заробляння грошей, а там, де гроші, про спорт забувають...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 12.11.2007, 21:32 | Повідомлення # 124 |
Чемпіон
| Quote (klets) Абсолютно правильно. Але в житті все набагато простіше: спідвей - це засіб заробляння грошей, а там, де гроші, про спорт забувають... согласний)))але є люди, які думають про спідвей, просто їх витісняють!!!!!і навіть "Мототрек" міг би допомогти, бо це не газета, де спідвей на четвертій частині листка))))))і цим газета не зробить ніякого кроку в сторону одних чи інших, а спідвею!
|
|
| |
klets | Дата: Пн, 12.11.2007, 23:55 | Повідомлення # 125 |
Чемпіон Європи
| Quote (Gomon17) але є люди, які думають про спідвей, Назви принаймні одне прізвище. Можна в лічку. Жарти не приймаються.
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Вт, 13.11.2007, 21:29 | Повідомлення # 126 |
Чемпіон
| Quote (klets) Назви принаймні одне прізвище. Можна в лічку. Жарти не приймаються. я прізвищ не знаю, вибач, але взяти б до уваги вболівальників!!!!!!і всетаки є такі люди)))спонсори, які вкладають гроші в гонщиків і точно нічого не заробляють на цьому))а ти так не думаєш(ну що є такі люди)?
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 13.11.2007, 22:00 | Повідомлення # 127 |
Чемпіон Європи
| Quote (Gomon17) я прізвищ не знаю, вибач, але взяти б до уваги вболівальників!!!!!! Вболівальники вирішують рівно стільки, скільки виборці на виборах. Потім все вирішують депутати, не питаючись в людей. Так і тут: вболівальники потрібні, щоб приносити по 20 гривень, а далі можна чхати на вболівальниа
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Вт, 13.11.2007, 22:57 | Повідомлення # 128 |
Чемпіон
| Quote (klets) Вболівальники вирішують рівно стільки, скільки виборці на виборах. Потім все вирішують депутати, не питаючись в людей. Так і тут: вболівальники потрібні, щоб приносити по 20 гривень, а далі можна чхати на вболівальниа тобто ти вважаєш, що якщо зняти цих керівників, то не найдеться людини яка буде думать про спідвей?
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 14.11.2007, 08:47 | Повідомлення # 129 |
Чемпіон Європи
| Quote (Gomon17) тобто ти вважаєш, що якщо зняти цих керівників, то не найдеться людини яка буде думать про спідвей? Вважаю. Будуть інші, які думатимуть про свою кишеню, але аж ніяк не про спідвей
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Ср, 14.11.2007, 14:45 | Повідомлення # 130 |
Чемпіон
| Quote (klets) Вважаю. Будуть інші, які думатимуть про свою кишеню, але аж ніяк не про спідвей не знаю)))мені здається є такі люди, просто їх не допускають до спідвею!!!!!!!1
|
|
| |