Сб
27.04.2024
03:13
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів новин

Головна » 2011 » Квітень » 23 » Анонс матчу Краків - Люблін
14:56
Анонс матчу Краків - Люблін
В святковий понеділок о 16:00 навпроти себе на доріжці на вулиці Одмогіли 1б стануть дві дружини. З однієї сторони барикади команда Спідвей Ванда Краків, яка є голодна до пунктів після неочікуваної поразки в Рівному, а по другій стороні предендент до підвищення в класі, команда Любельського Венгля КМЖ Люблін.
Хто переможе в цьому старті покаже доріжка в Новій Гуті.
Команда Спідвей Ванда Краків має за собою вже два матчі лігові і два пункта в ліговій таблиці.
Після несподіваної перемоги на доріжці в РавічуЄ клуб з Міста Крака програв в далекому Рівне. Багато хто стверджує що якби не корки на кордоні польсько-українському, які затримали Кенні Ларсена, то краківська команда напевне мала б комплект пунктів в ліговій таблиці. Як відомо молодий данець являється дуже сильним зарядом своєї команди, але в зв"язку з матчем за Ковентрі Біс який відбувся напередодні , не встиг здолати відстань до початку манча 2 ліги. В черговий раз клопоти на кордоні перешкодили гонщикам встигнути на матч...
Тим разом клуб з Кракова вперше в цьому році їздитиме ліговий матч на своєму овалу. Напевно багаточисельні вболівальники заповнять трибуни, де перший матч на своїй доріжці Спідвей Ванда Краків розіграє з претендентем на вихід до 1 ліги,командою Любельськи Венгель КМЖ Люблін.
Склад господарів буде послабленим, підчас тренування в середу на доріжну впав Патрік Павлащик. Його виступ в матсі в понеділок є викреслений. Найправдоподобніше на його місце буде використовуватись заміна гонщика(z/z). Під 2 номером до болю десигнований є Славомір Пушни. Молодий гонщик свої перші виступи не може віднести до успішних, в двох матчах здобув разом 4 пункти. Може на доріжці в Кракові виступить краще і покаже , що варто на нього робити ставку.
Другу пара господарів складають вищезгаданий Кенні Ларсен і Йожеф Табака ,який до цих пір трохи випробовує очікування вболівальників. Однак на передсезонних тренуваннях угорець був одним з найкращих гонщиків на краківській доріжці. Побачимо як виступить він в важливому матчі.
З номером п"ятим до бою готовий є лідер команди з Міста Крака, яким є Мадс Корнеліуссен. Всі були впевнені, що запрошення цього гонщика до Кракова було вистрілом в десятку і не помилились. Данець в двох перших зустрічах привіз 27 пунктів і бонус, все це показує, що в 2 лізі є відмінний гонщик. Як звикли, номер 6 зарезервований для Маріуша Коншка, котрий з матчу до матчу додає і може статись що здивує чимось краківську публіку. Найвірогідніше останнє місце в складі займе молодий, талановитий швед Крістіан Аго. Початок сезону в Равічу належав цьому гонщику, але його не вистачило в Рівному. Зараз він повинен зміцнити команду на цю зустріч, бо серед краківських юніорів саме він почуває себе найбільш впевненим гонщиком.
(продовження незабаром) 

за матерілами сайту espeedway.pl

Категория: Польська ліга | Просмотров: 1115 | Добавил: TATIK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]