Сб
20.04.2024
00:06
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів новин

Головна » 2009 » Червень » 15 » Коментарі гонщиків після Гран-Прі Данії
19:47
Коментарі гонщиків після Гран-Прі Данії
Джейсон Крамп:

- Я зосереджуюся, на кожному етапі, і звичайно я дуже радий, що на цьому етапі все склалося так як я і гадав. Вся моя команда, з механіками працює дуже чудово. Початок сезону 2008 також не був найкращим, але все почало налагоджуватися саме в Копенгагені. Оле Ольсен зробив багато роботи готуючи доріжку, і ми маємо бути вдячними йому за це. Будемо мати надію, що все буде так само через два тижня в Кардіффі.


Томаш Голлоб:

- Вітаю Джейсона з перемогою, а також інших гонщиків, які потрапили у фінал. Дякую своїй команді, яка виконала багато роботи для налаштування техніки на ці змагання. Я радий, що в черговий раз знову потрапив на подіум в Копенгагені. Рік тому я був першим, а сьогодні третій, отож це не настільки погано. В останній частині змагань четверта доріжка була чудовою і Джейсон це знав, саме тому він її вибрав та виграв з неї. Я трохи наблизився до лідерів загальної класифікації, отож будемо боротися і надалі.

Нільс Крістіан Іверсен:

- Це насправді хороше досягнення для гонщика з "дикою картою", тому що мені вдалося залишити позаду себе багато сильних гонщиків. Це один з моїх найкращих етапів в Гран-Прі, в якому вдалося потрапити у фінал. Шкода, що я не потрапив на подіум, але це і так був чудовий вечір з хорошою публікою. Цими змаганнями я довів, що я ще не закінчив свої виступи на міжнародній арені. Я надіюся, що цим етапом я показав, що заслуговую на "дику карту" на змагання у Воєнс.

 

Еміль Сайфутдінов:

- Я дуже задоволений цими змаганнями. В мене були чудово підготовлені двигуни завдяки моєму тюнеру - Ашлі Холовею, а також "супер" налаштовані мотоцикли, що в свою чергу заслуга моєї команди. У півфіналі я допустив помилку і торкнувся стрічки. Найважніше для мене є те, що я втримав своє місце у загальній класифікації. Я дякую своїм механікам за чудову роботу під час цих змагань, коли на протязі двох заїздів вони переклали двигун з погнутого мотоциклу на нову раму. Я не хочу коментувати ситуацію, яка трапилася з Нікі Педерсеном. Кожен бачив, хто в кого вїхав. Зі свого боку, я хочу запевнити своїх фанів, що нікому не вдасться перелякати мене такою поведінкою на доріжці.


Нікі Педерсен:
 
- Це не мій рік. Я даю з себе все, так як і мої механіки, але мені не вистачає щастя. Я хотів виграти ці змагання для всіх датських фанів. Вони створювали для мене величезний "допінг" на протязі всього етапу. Я можу сказати, що тепер буде важко доганяти лідерів класифікації.
 
 
sportowefakty.pl
Категория: Гонщики | Просмотров: 1733 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]