Пт
26.04.2024
11:23
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів новин

Головна » 2009 » Січень » 27 » "Восток" готується і чекає на суперників
18:23
"Восток" готується і чекає на суперників
"Восток" готується до майбутнього чемпіонату. Завдання на сезон у владивостоцької команди не змінилося – бути першими. Частково це завдання стало простішим, лише три команди гарантовано візьмуть участь у чемпіонаті. Проте у "Востоці" цьому зовсім не раді, про що і повідомив головний тренер команди Ігор Столяров, повідомляє газета "Новини":
 
- Ігор, як проходить підготовка до сезону? 
- Спортсмени займаються в спортзалі, ходять в басейн, щосуботи проводимо тренувальні гонки по льодогарі поблизу міста Артем. А 12 лютого о 19 годині змагання по льодогарі повинні відбутися на стадіоні «Авангард». Очікується, що 21 лютого в Арсен'єве відбудеться ще одна зустріч на льоду. На початку лютого в Тольятті повинна пройти нарада керівників спідвейних клубів, на якій буде затверджено кількість учасників майбутнього чемпіонату і складений календар на сезон. Виходячи з цієї інформації і будуть визначені терміни виїзного збору.
 
- Вже відома кількість учасників командного чемпіонату Росії по спідвею – 2009? 
 - На даний момент знаю, що колектив з України брати участь в російському спідвейном марафоні не буде. В «Салаваті» проблеми з фінансуванням. Лише три команди: «Восток», «Турбіна» і «Мега-Лада» точно братимуть участь в чемпіонаті. Проте, хочу відзначити, що навіть якщо в майбутньому сезоні боротиметься за перемогу всього три команди видовища чемпіонат не втратить. Проходити він буде в три круги або з'явиться плей-офф.
 
- А може відновлять участь команди з Санкт-Петербурга, Новосибірська, Октябрського, які брали участь в чемпіонаті СРСР?  
- Зараз весь світ відчуває на собі дію фінансової кризи. Я не думаю, щоб хтось з команд поповнив число учасників російської спідвейной ліги.
 
- З кожним роком кількість команд в російській спідвейной лізі зменшується. У чому причина зникнення цього виду спорту в Росії?  
- На мою думку, причини зникнення спідвею в різних містах нашої країни - в тому, що керівники клубів проводять недостатню роботу в своїх містах з владою. Адже Кемерово і Новосибірськ міста не бідні. Просто спортсмени не можуть порозумітися з міськими і обласними керівниками. У інших державах кількість команд зростає. Наприклад, цього року були заявлені в польську лігу спідвею угорська і латвійська команди.
 
- Чи залишаються у "Востоці" лідери минулого сезону Артем і Григорій Лагути, Карайченцев? 
- Всі хлопці тренуються, ніхто вирушати не збирається. Крім того, заключений контракт з сильним гонщиком Русланом Гатіятовим, який торік виступав за український «Шахтар». У лютому відбудуться збори національної ліги спідвею. Практично впевнений, що буде прийняте рішення про те, що брати участь в одній гонці зможе лише один легіонер.
 
- Можливо, що хтось з колишніх гонщиків «Востоку» повернеться в команду? 
- Даркін і Власов братимуть участь в другій польській лізі у складі угорської команди про яку я згадував. Гафуров буде їздити в польській екстралізі і чемпіонаті Швеції. У Росії ці троє спортсменів не знайшли свого місця. Ще один колишній "востоковець" Едуард Шайхуллін завершив кар'єру по рекомендації лікарів.
 
- Які завдання на сезон? 
- Як і у всіх нормальних спортсменів, у нас завдання не змінилося – бути першими. Звичайно, на кінцевий результат впливає декілька чинників, перш за все, матеріальна сторона.
 
- Як йдуть справи з технікою?
- Щороку, перед початком сезону готуємо мотоцикли. Торік все було ідеально. Цього року вже замовили запчастини, двигуни.
 
- Цього літа багато говорилося про необхідність модернізації стадіону «Авангард», щось буде зроблено? 
 - На даний момент це питання є відкритим. Міська влада обіцяла нам допомогти з модернізацією закритого парку, зробити душові, туалети. Зробити це необхідно, оскільки цього року у Владивостоку повинні пройті фінальні змагання чемпіонату країни серед юніорів до 19 років, а також фінал командного чемпіонату Росії серед юніорів. Нам можуть не дозволити їх провести в столиці Примор'я через відсутність елементарних умов. Але зараз зимовий період, будівельні роботи навряд чи можливі, та до того ж працює каток, на який я вас всіх запрошую.
 
primsport.ru
Категория: Російська ліга | Просмотров: 1610 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 TOFIK  
0
ТСОУ - зробіть каток на мототреці ))

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]