Сб
20.04.2024
12:31
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів новин

Головна » 2008 » Квітень » 29 » Бачення розвитку спорту на Рівненщині від Ігора Сергійовича Брошука
14:02
Бачення розвитку спорту на Рівненщині від Ігора Сергійовича Брошука
- Ігор Сергійович, ви голова рівненської міської партії "Батьківщина", партії яку в Україні очолює прем'єр-міністр Ю.В. Тимошенко, тому до вас питання, як до представника політичної сили на яку українці дивляться з любов'ю та надією. Ваше бачення розвитку спорту на Рівненщині, зокрема спідвею в контексті вічної проблеми - мототреку.

І.С.: Нікому не секрет, що коли якась установа чи споруда є державною, то в інтересах керівників лише стабільна робота або додаткові збори (хабарництво), я маю на увазі, що такий підхід до справи, не несе в собі ніякого розвитку, ні залучення фахівців, ні, тим більше, вкладення своїх коштів. Стосовно рівненського мототреку, я можу сказати одне – трек ми повинні передати у власність міста, а вже далі вибрати найкращий проект реконструкції стадіону, з подальшою коротко- чи довгостроковою орендою та залучити фахівців і спонсорів, які могли хоча б підтримувати по одному гонщику.

- Що ви маєте на увазі під реконструкцією стадіону, а також в чому має полягати підтримка гонщиків?

І.С.: Стосовно реконструкції важко щось сказати, так як немає конкретних пропозицій, але я рахую, що потрібно вибрати оптимальний варіант між тривалістю робіт і обсягом запланованих змін. Я знаю, що рівненські вболівальники досить досвідчені, тому вони знають, які елементарні вимоги ставляться до треків вищого ґатунку. А тепер на рахунок підтримки гонщиків, в цьому році ми маємо чудовий приклад в Червонограді: Андрій Поріцький взяв трек в оренду і знаючи, що йому ніхто не заважає він вклав кошти, як в реконструкцію треку так і в саму команду, в цьому, я думаю, вже переконалися рівненські вболівальники після 2-ох переможних матчів «Шахтаря». А стосовно окремих гонщиків, то я думаю, що в нашому місті вистачить заможних людей, які могли б заключити кількарічний контракт з гонщиком вкладаючи в нього кошти. Знову ж таки на прикладі Андрія Карпова, можна сказати, що стабільні тренування, пристойна техніка і фізична підготовка, та, найголовніше, постійні виступи в змаганнях – це ключ до перемог та бажаного результату.

- На ваш погляд, яких змін має зазнати політика місцевої влади стосовно рівненських команд чи гонщиків?

І.С.: Насамперед, я думаю, що потрібно однаково підтримувати різні команди, з різних видів спорту незалежно від того чи вона виступає в місцевому чи закордонному чемпіонаті, так як вона представлятиме гордість міста. Такий самий підхід має бути і до окремих гонщиків, які представляють місто та країну на чемпіонатах України, Європи чи Світу.

- Що влада має зробити, щоб залучити до спорту найменших рівненчан?

І.С.: В спідвейному секторі, хочу наголосити, треба негайно заснувати повноцінну дитячу школу для юнаків віком від 10 років. Приклад - Росія, кожен рік "вистрілює" хлопчина 14-16 років, але до цього хлопці вже мають 5-річний досвід тренувань, іншого шляху не існує ...

- Дякуємо за інтерв'ю, надіємося на успішний розвиток спідвею на Рівненщині та чекаємо нових видовищних змагань.

І.С.: Дякую вам також, по мірі можливості буду інформувати вас та вашу аудиторію про зміни та зрушення в нашому спорті.

Категория: Українські змагання | Просмотров: 1848 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 2.3/3
Всего комментариев: 241 2 3 »
24 Orest  
0
Вікторе, я проблему стадіону знаю набагато краще ніж це здається. Стадіон належить ТСОУ і рішення про його передачу місту на місці тут не вирішити, для цього треба виходити на Київ ... а оскільки ТСОУ є громадською структурою, то її власність досить важко відторгнути ... такі організації фактично не є підконтрольні державним органам з юридичної т.з. і навіть рішення міскради тут нічому не зарадить. Єдиний варіан полюбовне рішення з республіканським ТСОУ ... або банкрутство міської організації ТСОУ ... і далі судові тяганини ... але я впевнений, що як тільки приведуть механізм банкрутства у дію ... то трек нікому не стане потрібним ... його прихоплять просто як гарну ділянку землі під забудову. Це вже якщо говорити відверто.

23 viktor-kruvun  
0
Вот наконец-то и ты Орест понял,что у нас в стране........Проблему стадиона решать нужно и от всех нас зависит с кем мы ее будем решать!(Из.за язык)

22 Orest  
0
Вікторе, "весь світ" не підтримає ... це вже проходили. Тут не місце для обговорення "проблем" ... але всім зрозуміло, що головна проблема у нас в країні - це "кришування" і жлобський підхід до справи ... в першу чергу у нас стараються хапнути те, що є зразу під носом і практично ніхто не працює на перспективу, в неї або не вірять ... або занадто жадні ... така вже натура у людей зараз.

21 viktor-kruvun  
0
Наконец-то нашелся глубокии мыслитель-Орест Кочмарскии!Друг,непонятно в чем проблема реализации твоих гениальных идей,собирай единомышленников,давайте 1млн.долларов.нет денег-дома,квартиры,дачи в "заставу"-есть 1млн.,аренда трека фигня-весь мир поддержит....-оказывается ничего нет,значит реально нужно все начинать-для этого нужны чьи-то решения,чья-то воля(имею ввиду мототрек).Без трека не будет развития спидвея у нас в городе-пока он несобственный никто денег не даст.(извините за язык общения)

20 Orest  
0
Прочитавши це ... скажу, що його можна перекласти таким чином: "ось ми зберемося ... сядемо, створимо комісію ... обговоримо ..." але саме таким чином у нас прекрасно гроблять всі справи. У Рівному зрозуміло у яку команду варто вкладати кошти, або хоч би не заважати працювати. Кого визнав спідвейний світ ... хто є брендом світі мотоспорту? Трофимови. Давно пора визначатися і робити конкретні справи, а не просто у воду ... вже вибачайте.

19 Gray  
0
Bagira, закінчити нашу дискусію, яка, фактично, так і не розпочалася, я хочу твоїм ж словами "Люди все бачили і бачать те, шо зараз"... А що і хто зараз???
А шодо гілки: після майже дворічного мовчання ти чомусь ... відреагував тільки на прізвище Брошука...

18 Bagira  
0
Грею... Люди все бачили і бачать те, шо зараз... Якщо ти їх вважаєш за дурнями (а так воно виглядає), тоді дискусія припиняє практичний і теоретичний зміст...
Щодо Володі: тобі це буде дивно, але я ніколи не мав номера його мобільного і домашнього - і тим більше поняття не маю (присягаюся!), де він живе... Не хочеш передавати привіт - то так і буде...
П.С. на цю гілку більше заходити не буду, звиняй...

17 Gray  
0
Bagira, ти дуже однобоко пишеш, тому що мова йшла не тільки про політичні диведенди, які до речі, УНП отримували доволі непогані до кінця 2005 року. І якщо порівнювати справи тоді і зараз, то висновок напрошується очевидний, і явно не на користь тієї політичної сили, інтереси якої ти представляєш.
Але проїхали... Визнати що ти неправий іноді дуже важко, краще впертися рогом і стояти на своїх (хибних, до речі) позиціях до останнього. Ваші ксенофобські погляди, чесно кажучи, неприємно шокують
Щодо привітів: телефон Трофимов не змінював, місце проживання також, є що сказати - скажи сам.

16 Bagira  
0
Дурника я не ліплю... те що УНП хотіло мати політичні дивіденти зі спідвею - це ясно і ніхто цього не заперечує... мала чи ні з того - це питання інше... але при тому
просто порівняй теперішні (на 4 травня 2008 року) спідвейні справи у Рівнеграді на, приміром, ті ж справи справи 2005 року... і давай відкинемо абсолютно усі суб"єктивні обставини...
П.С. передавай привіт Володі Трофімому особисто від мене... Ніколи не забуду, коли йому колись, вже депутату Рівнеради від УНП, потрібна буда допомога навіть у дрібницях - всі, і я в тому числі, навіть серед глупої ночі, готові були (і допомагали) йому... А потім то все Володьою похєрилося.... Жаль... ну але то особисте...

15 Gray  
0
Bagira, не ліпи дурника, ми ж з тобою дорослі люди і добре розуміємо про ще йде мова

1-10 11-20 21-24
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]