Чт
28.03.2024
19:59
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів новин

Головна » 2008 » Березень » 28 » 30 БЕРЕЗНЯ «СТАДІО ПАБ» ВІДКРИВАЄ СПІДВЕЙНИЙ СЕЗОН!
10:15
30 БЕРЕЗНЯ «СТАДІО ПАБ» ВІДКРИВАЄ СПІДВЕЙНИЙ СЕЗОН!
Якщо ви не є власником супутникової антени. Менше з тим, ви не маєте нічого проти компанії людей, які разом з вами вболівають за улюблену команду чи спортсмена, у Вас, на наш погляд, є тільки один вихід – піти в спортивний бар!
Навіщо люди ходять в спортивні бари? Дома немає «тарілки»; дома є «тарілка», але також є дружина (теща, малолітні діти, собака, кішка), які заважають розслабитися і отримати задоволення в повній мірі; дома є «тарілка» і ніхто не заважає, але за улюблену команду чи спортсмена набагато приємніше вболівати в товаристві друзів за кухлем прохолодного, свіжого пива… Причин безліч, але все ж у задоволенні від гарного матчу побаченого в спортбарі, завжди присутнє ще щось, що важко передати словами. Іншим разом і дома все буде о’кей, і друзі не зможуть тобі скласти компанію, а ноги тебе самі понесуть вже в знайоме місце. Для багатьох прихильників спорту в нашому місті таким «знайомим місцем» вже давно став «Стадіо ПАБ», який регулярно балує вболівальників прямими трансляціями футбольних, баскетбольних, хокейних поєдинків, перегонами «Формула-1» або MotoGP.
Починаючи з 30 березня 2008 року до цього переліку додасться ще й спідвей! Популярний «Стадіо ПАБ» розпочинає прямі трансляції найголовніших подій культового, для більшості рівнян, виду спорту. Наш кореспондент зустрівся з власником закладу Сергієм Понурко для того, щоб дізнатися більше про найближчі плани спортивного бару в цьому напрямку.
- Отже, п. Сергію, незабаром «Стадіо ПАБ» розпочинає трансляцію спідвейних гонок?
- Так. Постійні відвідувачі нашого закладу знають, що не так давно ми розширили територію «Стадіо ПАБ». До футбольного залу додали ще й спідвейний та баскетбольний, де встановили великий проекційний екран, за розмірами найбільший у нашому місті. На протязі зими ми, так би мовити, готували вболівальників до спідвею, надаючи їм можливість передивлятися в запису етапи світової серії Гран-прі, гонки російської та польської ліг, у тому числі і за участю рівненських команд. А починаючи з 30 березня розпочинаємо вже сезон прямих спідвейних трансляцій.
- Не могли б Ви деталізували, які саме гонки планує транслювати «Стадіо ПАБ»?
- Висловлюючись мовою меню, фірмовою спідвейною стравою в цьому сезоні, яку ми плануємо «подавати» прихильникам спідвею, буде світова серія Гран-прі та командний Кубок світу 2008 року. Це, як люблять говорити поляки, поезія спідвею, яку, звісно, потрібно побачити на власні очі, а не лише читати про неї в газетах чи Інтернеті. Тих, хто не зможе побувати на етапах Гран-прі особисто, ми запрошуємо до «Стадіо ПАБу» спробувати відтворити в нас атмосферу стадіону та по вболівати за улюбленого гонщика чи збірну. Зауважу, що цей сезон Гран-прі можна назвати особливим, адже відбувається так звана зміна поколінь. Не секрет, що для таких «зірок» спідвею, як австралієць Лі Адамс, поляки Томаш Голлоб та Руне Холта, американець Грег Хенкок - цей рік може стати «лебединою піснею» в Гран-прі, після якого вони, скоріш за все, зосередяться виключно на лігових гонках та, можливо, виступах за збірну. Тобто, як кажуть росіяни: «Спешите видеть!». Про командний Кубок світу також не буду багато говорити - з року в рік гонки цього турніру сприймаються на одному диханні. Емоцій має додати той факт, що в 2008 році у вісімці найкращих команд гарантовано за підсумками минулого року є збірна Росії, тому будемо вболівати за наших сусідів!
- Можете зараз надати календар трансляцій гонок у Вашому закладі?
- Так. Хоча, для справжніх вболівальників спорту ці дати вже добре відомі. Отже, усі гонки, за винятком етапу Гран-прі у Великій Британії починаються о 20.00 за київським часом. Календар етапів Гран-прі наступний:
ГРАН-ПРІ-2008
Дата Час початку трансляції Місто Гонка
26.04.2008 20:00 Кршко Гран-прі Словенії
10.05.2008 20:00 Лешно Гран-прі Європи
24.05.2008 20:00 Ґетеборг Гран-прі Скандинавії
14.06.2008 20:00 Копенгаген Гран-прі Данії
28.06.2008 21:00 Кардіфф Гран-прі Великої Британії
02.08.2008 20:00 Прага Гран-прі Чехії
16.08.2008 20:00 Малілла Гран-прі Швеції
30.08.2008 20:00 Даугавпілс Гран-прі Латвії
13.09.2008 20:00 Бидгощ Гран-прі Польщі
27.09.2008 20:00 Лоніго Гран-прі Італії
11.10.2008 20:00 Гельзінкірхен Гран-прі Німеччини

КОМАНДНИЙ КУБОК СВІТУ-2008
Дата Час початку трансляції Місто Гонка
12.07.2008 20:00 Лешно (Польща) Відбірний раунд 1
14.07.2008 20:00 Велика Британія Відбірний раунд 2
17.07.2008 20:00 Войенс (Данія) Рейс-офф
19.07.2008 20:00 Войенс (Данія) Фінал
- З Вашою «фірмовою стравою» ми розібралися. А які «спідвейні страви» Ви рекомендуйте до повсякденного вжитку?
- Кожного тижня ми плануємо транслювати в прямому ефірі польський та англійський чемпіонат. Можливо пізніше підключимо ще й шведську лігу, хоча тут все буде залежати від того, чи знайдеться в Швеції канал, який зацікавиться показом гонок у цій країні. Тобто ми готові показувати в себе, було б тільки що.
- Що безпосередньо плануєте показувати з польського та англійського чемпіонату?
- По Англії - Елітлігу та центральні матчі Прем’єр-Ліги. Перша трансляція запланована вже на понеділок 31 березня, початок о 21:30. Зустрічаються чемпіон ліги минулого року команда з Ковентрі та команда з Істбурна. У цих клубах виступають найсильніші англійські гонщики, діючі та колишні учасники Гран-прі - Кріс Харріс, Скотт Ніколлс, Лі Річардсон, тощо. Тому, сподіваюся, що ліга зацікавить вболівальників навіть попри те, що вона буде демонструватися по понеділках о доволі пізній порі (21:30). Стосовно польської ліги, то тут, стовідсотково зацікавленість буде великою. На жаль, ми не маємо можливості транслювати гонки польської Екстра ліги (за малим винятком), оскільки той канал, який транслюватиме лігу на Польщу, доступний поки що лише в кабельних мережах цієї країни. Але, як кажуть, не було б щастя, так нещастя допомогло. Дуже детально, на іншому польському каналі, буде висвітлюватися перша польська ліга, яка і буде, сподіваюся, найбільш популярною на великому екрані «Стадіо ПАБ». Напевно, вона буде в чомусь цікавіша нашим вболівальникам, адже саме в клубах першої польської ліги виступають добре знайомі рівнянам Андрій Карпов, Денис Гізатуллін, Ренат Гафуров, Семен Власов, Григорій Лагута, Кястас Пуоджукс, Павел Месьонц, Еміль Сайфутдінов. Шкода, що в цьому році ми не зможемо їх побачити на нашому стадіоні, натомість «Стадіо Паб» надає можливість спостерігати за їх виступами в Польщі. Гонки першої польської ліги ми будемо транслювати в прямому ефірі по неділях. Розпочинаємо трансляцію вже 6 квітня о 16:30 - гонкою, яка, на наш погляд, не залишить байдужими рівненських шанувальників спідвею. На своєму треці в Гданську місцевий „Лотос” буде приймати дебютанта першої ліги клуб „Локомотив” (Даугавпілс). Видовище обіцяє бути захоплюючим - Карпов, Гафуров, Хжановські проти Пуоджукса, Лагути, Месьонца. Усі ці прізвища багато про що говорять нашим вболівальникам, ще в минулому сезоні більшість із них була одноклубниками по рівненському „Урагану”, а зараз вони безкомпромісні суперники в Польщі. Через тиждень, тобто 13 квітня, спробуємо показати одразу дві гонки - одну з першої ліги, а одну з Екстра ліги. А саме „Дербі Землі Велико Любельської” - Зелена Гура проти Гожува (початок о 19:30). Що таке „дербі”, гадаю, нікому пояснювати непотрібно, що таке дербі Зелена Гура-Гожув – це, взагалі, феєрія. Один мій знайомий свого часу побував на зустрічі цих команд ще в першій лізі і потім не міг знайти слів, щоб описати побачене. Шкода, що трансляція гонки не зможе повністю передати ту атмосферу, що панує навколо стадіону, на трибунах і на треці під час цих зустрічей, але гонка обіцяє бути архіцікавою і непередбачуваною. До речі, є велика ймовірність, що за Зелену Гуру може поїхати російський юніор Артем Водяков із Балаково, який складе компанію таким „зіркам”, як Проташевич, Валасек, Ліндгрен. А Гожув – це Руне Холта, Томаш Голлоб, Матей Ферьян, Павел Хліб. Будемо сподіватися, що трансляція не зірветься
- З меню, здається, розібралися. Що запропонуєте на десерт?
- Плануємо демонструвати різноманітні міжнародні і товариські турніри з Польщі, плюс відбірні раунди чемпіонатів Європи і світу серед юніорів, пар і т.д., які транслюватимуть польські канали, адже не секрет, що саме вони показують левову частку світового спідвею. Саме з одного з таких турнірів, який буде проводитися вже 27-й раз в Бидгощі (Польша), ми хочемо відкрити спідвейний сезон-2008 в нашому „Стадіо Пабі”. Гонка має назву „Крітеріум Асів”. Початок трансляції о 18:00 30 березня. Серед головних „зірок” турніру, на яких варто подивитися, я би виокремив передусім Томаша Голлоба, Андреаса Йонссона, Райяна Саллівана, Томаша Хжановського, а також діючого чемпіона світу серед юніорів росіянина Еміля Сайфутдінова. Звісно, окрім цих гонщиків решта учасників також дуже сильні - справжні „аси” польських треків, тому до гонки назвати переможця, навряд чи, хто візьметься. Якщо хочете переглянути, то ми будемо раді вас бачити в нашому закладі 30 березня ввечері.
- Спідвейні гонки, цілком вірогідно, можуть викликати ажіотаж серед вболівальників. Чи є можливість заздалегідь подбати про зручне місце, для перегляду, в Вашому закладі матчів, гонок - замовивши попередньо столик?
- Так. Без проблем. Телефонуйте за номерами телефонів – 60-95-75 або 24-20-01, замовляйте, приходьте один чи в компанії, насолоджуйтесь спідвеєм та вболівайте.
- Дякую Вам, п. Сергію, за запрошення. Сподіваємося вже найближчим часом ним скористатися. Наостанок дозвольте поцікавитися - чи не плануєте Ви транслювати гонки російської ліги за участю команди „Шахтар” (Червоноград) та гонки другої польської ліги за участю СПС „Спідвей-Рівне”?
- Ми хочемо домовитися з тими людьми, які знімають гонки, щоб вони по можливості надали нам відео матеріал з цих гонок, щоб ми змогли його показати тим бажаючим, які з певних причин не були на гонці, або бажають заново пережити перипетії зустрічі, тільки вже не на стадіоні, а в зручному кріслі чи дивані. З огляду на те, що, наприклад, гонки російської ліги в Червонограді будуть проводитися у вечірній час в будні дні, навряд чи, усі бажаючі рівняни їх зможуть відвідати. Ми ж спробуємо надати їм таку можливість - подивитися гонку, нехай і в записі. Про організацію таких переглядів ми будемо повідомляти додатково, а якщо гонки залишаться в нашому розпорядженні, то потім їх можна буде переглянути в будь-який зручний для відвідувачів час.
- Дозвольте подякувати Вам, п. Сергію, за детальне і цікаве інтерв’ю. Бажаємо Вам втілення усіх Ваших планів, а також вдалого старту і не менш вдалого завершення телевізійного спідвейного сезону.
- Зі своєї сторони хочу також привітати вболівальників з початком спідвейного сезону-2008! Цікавих і захоплюючих гонок усім нам, як на стадіоні, так і біля екранів телевізорів. Гучних перемог улюблених команд та гонщиків на усіх без винятку змаганнях! До зустрічі в „Стадіо ПАБі”!

Просмотров: 1826 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 5
5 Tox@  
0
М.Рівне вул.О.Дундича 30 тел. 24-20-01 cool

4 Alex_l  
0
хм.......город шумит biggrin говорят открытие сезона удалось ? очевидцы поделитесь увиденным (если кто может вспомнить ) biggrin

3 volodja  
0
Дякую, думаю, що знайду

2 Gray  
0
Адрес точно сказать не могу, это бывший магазин Океан в районе Льнокомбината

1 volodja  
0
За якою адресою розташований«Стадіо ПАБ»?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]