Ср
08.05.2024
19:19
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Лютий 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829
Архів новин

Головна » 2008 » Лютий » 6 » "Спідвей-Клуб Трофімов" не виступатиме в міжнаціональній лізі-2008
19:16
"Спідвей-Клуб Трофімов" не виступатиме в міжнаціональній лізі-2008
У відкритому командному чемпіонаті Росії завершився період дозаявок, а одночасно з ним закінчився термін, який керівництво Національної Ліги спідвею надало рівненському клубу для ухвалення остаточного рішення по участі або неучасті в чемпіонаті.

Володимир Трофимов: "Цього сезону наш клуб участі в командному чемпіонаті Росії приймати не буде. З моменту нашого останньої розмови ситуація навколо команди в кращу сторону не змінилася. У таких умовах стартувати в лізі вважаю недоцільним для клубу. Не хочеться брати на себе зобов'язання, які потім виконати не вдасться".

Проте українські уболівальники спідвею, все-таки, не залишаться без команди в російському чемпіонаті. Своєрідну естафету від рівненського клубу прийняла червоноградськая команда, яку в лігу заявив відомий місцевий бізнесмен, який вже впродовж декількох років є спонсором Андрія Карпова, Андрій Поріцький. Поки команда носить робочу назву "Шахтар" (Червоноград), яка, втім, до моменту почала чемпіонату може помінятися. Як це було у випадку з "СКТ" - "Ураганом". За цей клуб, до речі, виступатимуть і гонщики "СКТ".

Володимир Трофимов: "Ми завжди готові допомогти нашим колегам з Червонограда. Вони виручали нас у важкий для клубу період, ми йтимемо на зустріч їм, якщо наших послуг потребуватимуть. Заздалегідь я ввів Андрія Поріцкого в курс справ, у принципі він і сам багато чого знав, оскільки вже багато років в спідвеї. Вірю, що команда покаже себе в лізі. Що стосується питань керівництва клубом, комплектування складу, то все це виключно прерогатива червоноградськіх керівників".

speedway.rv.ua

Категория: Російська ліга | Просмотров: 1594 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 4
4 Gorka  
0
Потрібно з розумінням сприймати рішення Трофімова і, звичайно ж, вболівати за Червоноград (Христинопіль). Хлопці добре розпочали сезон у російській лізі.

3 Спектр  
0
Ганьба!!!!!!!!! А ми б непогано виступили б! Я в цьому впевнений! sad

2 bombovoSS  
0
ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ СВИНЯМ- КЕРОВНІКАМ ОБЛАСТІ ТА МІСТА!! ГАНЬБА!!
А Володимиру Трофимову раджу зробити так:
- С гранатой в руке ты хозяин положения!
- Добрым словом и пистолетом можно добиться гораздо больше, чем одним только добрым словом (Аль Капоне)
- Сколько же добрых и полезных дел можно сделать под дулом пистолета.

1 sanek57  
0
wacko loony Всім привіт! Велика подяка керівникам області і міста торгашам землею в області і місті за розвиток спорту в нашій області. Сподіваюсь, що керівників треба обирати, а не призначати. Чутки про "пікемона"- мисливця, Бардакташа сподіваюсь повернуть до реальної протидії небожевільних людей "ворошиловському" стрілку. Реально можна їздити і в Червоноград на спідвей. ... Всі гайдамаки, всі злодії кіпіли в пеклі. Всі в смолі...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]