Пт
26.04.2024
17:00
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Липень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів новин

Головна » 2007 » Липень » 1 » Командний Чемпіонат України (коментарі)
13:28
Командний Чемпіонат України (коментарі)
На офіційному сайті СК Трофимов були розміщені коментарі гонщиків після Командного Чемпіонату України, отож пропонуємо вашій увазі огляд гонки зі сторони спортсменів.

Андрій Карпов: "Гонка була просто супер! Дуже сподобалася доріжка сьогодні. Серед всіх я можу виділити трійку найбільш сильних спортсменів, на мій погляд: це Павел Мєсьонц, Григорій Лагута і Володимир Трофимов. Я радий, що ми виграли. Ми дуже прагнули до перемоги і добули її!"

Григорій Лагута: "Я радий, що мене запросили прийняти участь в цій гонці. Тим більше радий, що приніс перемогу команді Червонограда. Виграв всі шість заїздів, заробив комплект - 18 пунктів. Ми знали, що буде серйозна боротьба, але все таки розраховували на виграш. Я перший раз в Червонограді, перший раз їздив по цій доріжці. Доріжка хороша. Хоча мені немає різниці, де їздити, скрізь однаково. У мене немає такого, що десь краще, а десь гірше. Я вважаю, для хорошого спортсмена доріжка завжди повинна бути нормальною. Як настроююся на гонку? Механік мотори робить перед гонкою, плюс сам мотори настроюю. Морально? Навіть не знаю. Дівчину свою привіз з Владивостока: мені зручніше і спокійніше. Марновірство у мене є, як у будь-якого іншого гонщика. Взагалі марновірств багато, але головні серед них: не фотографуюся і не даю автографи, також не голюся і не даю інтерв'ю перед гонкою".

Андрій Кобрін: "Класна гонка вийшла. Я вважаю, що ми заслужили перемогу. Звичайно, радий виграшу!".

Володимир Трофімов: "Наші уболівальники і люди, які нам допомагали, можливо, і хотіли, щоб ми зайняли перше місце, розраховували на перемогу. Але для нас головне - ліга. Та, яку раніше завалили, а ми повинні її якось утримати. А тут... Що поробиш? Друге місце - так друге! Так вийшло. Ми особливо не готувалися. Тим більше перший раз в такій гонці, де п'ять команд бере участь, схема трохи незвична. Вважаю, що гонка вдалася і сподобалася глядачам. В цілому, я задоволений змаганнями".

Віктор Гайдим: "Гонка пройшла добре. І взагалі все добре! Ми вийшли на третє місце, ми його виграли. Володимир Омельян проїхав цілком нормально. З приводу здоров'я Володимира: з ним все нормально, здається, удар. Ясніше буде, коли звернемося в лікарню. У червоноградськой лікарні він не хоче обстежуватися. Ось приїдемо в Рівному, тоді буде все зрозуміло. За його словами, з ним нічого серйозного".

Володимир Омельян: "Все було чудово. Так, ми зайняли третє місце, але ж ми їздили без легіонерів! Для нас головне була участь. Що стосується мене, то в четвертому заїзді, коли я другим і атакував Ярослава Полюховіча, мене сильно підкинуло, оскільки я наїхав на яму, але добре, що я зміг продовжити заїзд. А ось в заїзді №17 мені повезло значно менше: при виході з віража я потрапив до ями, намагався вирівняти мотоцикл, але падіння не вдалося уникнути. Відчуваю себе нормально, правда, нога трохи болить. Думаю, це просто сильний удар, але по приїзду в Рівне звернуся в лікарню, щоб упевнитися, чи все нормально, адже нога опухнула небагато. А так, взагалі, все добре. Гонка пройшла на високому рівні, було з ким поборотися".

У закритому парку з гонщиками спілкувалася Олена Овсійчук.

speedway.rv.ua

Категория: Українські змагання | Просмотров: 1592 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 4.5/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]