Ср
24.04.2024
01:15
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Червень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів новин

Головна » 2007 » Червень » 5 » Травмований Олег Немчук повернувся до Рівного. Коментарі В.Трофимова до гонки з СТМК "Турбіною"
16:14
Травмований Олег Немчук повернувся до Рівного. Коментарі В.Трофимова до гонки з СТМК "Турбіною"
"Чорна смуга" травм продовжує переслідувати гонщиків рівненського "Урагану" напередодні найважливіших виїзних поєдинків. Після падіння в 4-му заїзді в особистій гонці на першість міста Владивосток достроково закінчив виступи гонщик рівненського "Урагану" Олег Немчук.

На жаль, обстеження лікарів, яке оперативно було проведене у Владивостоку поставило Олегу невтішний діагноз - забій селезінки.
Разом з командою гонщик повернувся з Владивостока до Москви, звідки поїздом був відправлений додому в Рівне. Травма спортсмена не дозволить гонщику допомогти клубу в трьох виїзних гонках, що залишилися в рамках цього турне, в Балаково і Салаваті.
Сьогодні Олега чекає ретельніше обстеження в рівненській обласній лікарні у місцевих ескулапів, після якого можна буде назвати приблизні терміни повернення одного з ветеранів команди на трек. Сам Олег, виходячи з власного досвіду, не виключає вірогідність того, що 24 червня вже зможе взяти участь в "Кубку голови Рівненської обласної ради", яка запланована на цей день на рівненському мототреку.

Володимир Трофимов в телефонній розмові по дорозі з Москви в Балаково прокоментував для прихильників спідвею склад команди на найближчу гонку в рамках ОКЧР 6 червня в Балаково із СТМК "Турбіною"

Дорослі: Травма Олега Немчука ставить нас в дуже складне положення, але нам, у принципі, не звикати їздити гонку в семеро.

Юніори: До трьох юніорів команди, які виступали у Владивостоку (Огородник, Полюховіч, Дікал) в Балаково приєднається Андрій Карпов. Ми, будучи в Росії, постійно одержували інформацію про стан здоров'я цього спортсмена. Звичайно, об'єктивно оцінити в якій формі знаходиться гонщик, я зараз не можу, все стане ясно на пробі доріжки, але, головне, що сам Андрій горить великим бажанням допомогти команді і з боку лікарів заборони зняті. Після гонки Карпов відправляється до Польщі, де 10 червня його чекає гонка за його польський клуб.

Легіонери: До Павла Мєсьонца, який знаходиться зараз разом з командою, в Балаково повинен приєднатися Кястас Пуоджукс. Я вже говорив, що календар гонщика, а точніше гонки 29 травня за збірну Латвії і 3 червня за "Старт" (Гнезно) в першій польській лізі не дозволили нам взяти Кястаса за легіонера на гонку з "Востоком". Від'їздивши гонку в Польщі, Кястас повернувся додому, а зараз, наскільки я знаю, вже прямує в Балаково. Відразу після зустрічі в Балаково обидва наші легіонери також відправляться до Польщі, оскільки їх 10 червня чекають чергові гонки за свої польські клуби.

Оскільки для суперника ця гонка, мабуть, одна з ключових в сезоні, можна не сумніватися, що він постарається підійти до неї у всеозброєнні, тому, думаю, що зустріч обіцяє бути дуже цікавою і напруженою. Думаю, обидві команди, як і в першій гонці в Рівному, настроюються на поповнення очкового багажу, а як воно буде насправді, розсудить сама гонка.

speedway.rv.ua

Категория: Російська ліга | Просмотров: 1485 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 5
5 crash  
0
sad sad sad sad

4 Valdemar  
0
sad sad sad
Шкода!!!

3 nazrik  
0
sad

2 Дімич  
0
Удачі УРАГАНУ на Балаковському треці.

1 russ  
0
Жалко Немо міг принести пару очок команді з Турбіною і Салаватом, sad sad sad

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]