Ср
08.05.2024
22:50
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Березень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів новин

Головна » 2007 » Березень » 21 » Рівне не виступить в Польській лізі 2007 року
21:04
Рівне не виступить в Польській лізі 2007 року
Сьогодні від GKSZ надійшла інформація, про те, що рівненська команда не допущена до другої польської ліги, це було вирішено на сьогоднішніх зборах в Польщі.

Детально, про причини такого рішення було описано в статті з "Тигодніка Жужлового":
Голова GKSZ, Петр Шиманьській, говорить: "GKSZ звернулася до українців з проханням підтвердити до 9 березня свою участь в другій польській лізі. Ця дата вже пройшла, а українци не прислали нам ніякої відповіді. Питання остаточно розв'язуватиметься не мною одним, а колективно всіма членами GKSZ на засіданні 21 березня. Але я на 99% упевнений, що рішення буде таким, щоб виключити рівненську команду з другої польської ліги. Звичайно, може бути і так, що в останню мить ми одержимо підтвердження участі ровенчан в польській лізі. Проте, вважаю, що треба нам цінувати самих себе, а також не допускати таких випадків, що одні команди вимушені підкорятися рішенням GKSZ і вони це роблять, а іншим дозволяємо вільно до них відноситися. Якщо ми просили підтвердження до 9 березня і його немає - значить українська команда не повинна прийматися в лігу. Звичайно ж, виключення Рівного з польської ліги викличе у нас складнощі, якщо врахувати також питання участі нового клубу з Кросно в лізі. Наскільки я знаю, всі члени GKSZ за те, щоб Кросно брало участь в лізі. Проте, поки доведеться нам підготувати нових два варіанти календаря другої ліги - один з Кросно, але без української команди і інший без обох цих команд".

Категория: Польська ліга | Просмотров: 1633 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 111 2 »
11 sanek57  
0
Невже не знайдеться порядного чесного чиновника з нової держадміністрації, який би владнав цю ситуацію? Чи всі зайняті розподілом землі української? І де був відомий "Шапокляк" зі старої адміністрації?

10 коля  
0
cry angry комусь це вигідно,але допустить наш в Польщу!

9 semen  
0
А я так думаю, що вигідно комусь, щоб спідвея не було в Рівному... Скоро й трека не буде. cool

8 semen  
0
Плять! cry Цитую: "Вот уроды!". Слов немає, тільки жести лишилися. angry

7 Зритель  
0
Панове, а на що ви сподівалися? Логічний фінал, коли немає людини яку можна назвати Господар, або Хозяїн. Саме так, з великої букви. Пройде трохи часу, і Гайдим буде говорити, що думав, що підтвердження Пугайко послав, Пугайко на Червонія ківати буде, а у Василя Михайловича факс зломався wink . Одним словом все так як і мало бути...

6 SanSey  
0
Панове що ви творите? Що ви робите з рівненським спідвеєм? angry sad

5 gromasha  
0
Я повторю свою думку на тему героїзму в боротьбі за козлізм деяких наших діячів, яка була написана раніше:

"Да-а-а-а, виходячи з дурних амбіцій деяких людей (прізвища замовчуюються, но це великі діячи всея спідвею) ми втрачаєнмо не тільки спідвей в нашому місті, ми втрачаємо Україну у світовому спідвеї.
Ще зараз Трофімов порипається з діячами і рване їздити у Львів, бо аренда треку не нормальна, цифри беруть зі стелі, приміщення і бокси не готові, і т.д.
Треба людям зрозуміти, що поки що в нашій країні спорт не може принести матеріального прибутку, а тільки рекламно-політично-амбіційний прибуток.
Яка країна, такі і діячі !!! Завдяки таким людям і складається негативне враження про людей. Звідси виходять москалі

Добрый день, бабушка, я москаль" - "Та який же ви москаль, - ви ж нормальний чоловік"
(з діалогу на полонині між москвичем-туристом і гуцулкою)
Москалі – це не національність, а спосіб мислення. "

На жаль на даному етапі рівненського спідвею якраз пан Червонець та пан Пугайко виявились москалями.

Коли власня кишеня і власні амбіції є першою чергою для людини, то ця людина є паразитом, яка не поважає ні людські закони, ні християнські.
Але на жаль у нас ....


4 YEGOR  
0
Микола, в продовження твоєї думки:

"Вася убей себя об стену... и так десять раз"


3 Superman  
0
Вася убей себя об стену angry

2 STORM  
0
Привіт о це і новина, я в шоці, то ж Гайдим і Федерація ТСОУ послали свої заявки, а підтвердитьт чомусь незмогли. Да якщо в Рівному небуде Польської ліги, то це буде дуже погано, ми всі привикли вже до польської лігі, а тут ось яка халепа. Одне добре хоча би Трофімов буде виступать у Російській лізі, то хоч побачимо знову спідвей на нашому стадіоні. Ну будемо надіятись, що наші підтвердять заявку, і польскій мотоцеклетний союз перемінить своє рішення. sad smile

1-10 11-11
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]