Пт
26.04.2024
01:54
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Лютий 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів новин

Головна » 2007 » Лютий » 1 » Рівненська команда в ІІ Польській лізі під знаком питання
18:26
Рівненська команда в ІІ Польській лізі під знаком питання
31 січня завершилась заявочна кампанія в польському чемпіонаті. Тобто всі команди учасниці мали надати польському мотосоюзу список гонщиків, які виступатимуть за той чи інший клуб. Нагадаємо, що в другій польській лізі від нашого міста заявлена команда Україна-Рівне.

.
.

Як і все останнім часом в місцевому спідвеї заявка рівненської команди була за сімома замками, ніби це військова таємниця. Заступник голови ТСОУ Сергій Тершак повідомив, що заявка команди була відіслана в Польщу вчасно. Про те список гонщиків назвати заступник голови ТСОУ не зміг, і пообіцяв оголосити його найближчим часом. Мовляв заявка в голови обласної федерації мотоспорту Сергія Кричильського. Останній в телефонній розмові повідомив, що він взагалі не займається справами клубу і ніколи не тримав в руках і не бачив тої заявки. Екс-наставник рівненської України Віктор Гайдим розповів, що заявку відсилав він, і ТСОУ до неї немає ніякого відношення. За словами гонщика, вчора пообіді з ним зв’язався той таки Сергій Тершак і сказав, що товариство сприяння обороні не буде виставляти команду. Для того щоб Рівне в черговий раз не осоромилося на міжнародній арені Віктор Гайдим надіслав список таких гонщиків. Серед них рівняни: сам Віктор Гайдим, Олександр Бородай, Володимир Омельян, обидва Володимири Колодії, та Михайло Онешко, решта спортсменів - росіяни, Роман Каширін, Георгій Ішутін, Артур Нафіков, Леонтій Старостін, Дмитро Гордєєв, Олексій Ізотов. З усіма спортсменами були досягнуті попередні усні домовленості про виступ у рівненському клубі.

Про те, Віктор Гайдим взагалі ставить під сумнів виступ рівненської команди у польській лізі. Детальніше він обіцяв розповісти найближчим часом. Хто відсилав заявку в польський мотосоюз, яка команда та гонщики представлятимуть наше місто в чемпіонаті Польщі, чи взагалі побачать рівняни польську лігу в 2007 році ми намагатимемося дізнатися найближчим часом.

За матеріалами ТРК "Рівне 1"

Категория: Польська ліга | Просмотров: 1868 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 3.4/5
Всего комментариев: 3
3 SanSey  
0
Заявку хоча б відіслали? чи ні? angry

2 YEGOR  
0
Скоріше за все заявки відіслано дві. biggrin

1 тенто  
0
Заступник голови ТСОУ Сергій Тершак повідомив, що заявка команди була відіслана

Екс-наставник рівненської України Віктор Гайдим розповів, що заявку відсилав він,

Скажіть будь-ласка,ХТО відіслав заявку????????????????????????????????


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]