Пт
19.04.2024
03:15
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Грудень 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів новин

Головна » 2006 » Грудень » 24 » Новорічні святкування у спідвеїстів ...
10:24
Новорічні святкування у спідвеїстів ...
Вже невдовзі будуть святкування Нового Року та Різдва Христового. Як ці свята проводять гонщики? Яка їхня найулюбленіша страва? Що вони хочуть отримати під ялинкою?

.
.

Себастьян Уламек: Під час свят буду разом з родиною. Зараз, коли вже сезон закінчений, я маю для сім'ї набагато більше часу і намагаюся цей час використати, як найкраще. В подарунок хотів би отримати, насамперед, щастя - як в спорті, так і в житті. В 2007 році я був би щасливий, якби мені вдалося проїхати весь сезон без травм. Серед страв, які є на святковому столі люблю більшість, але найбільше - грибний суп. Тепер, в переддень свят моїм обов'язком є наряджання ялинки. Вітаю вболівальників і бажаю Веселих свят!

Пьотр Дзятковяк: Свята проводжу, як щороку - з родиною. Вже кілька днів в домі ведеться підготовка до Різдва. Під час вечері намагаюся з'їсти всього по трохи, хоча найбільше мені смакують "Риби по-грецькі", з яких я завжди починаю частування. Важко щось додати, так як моя мама добре готує всі страви, тому хочеться з'їсти все відразу. Мені здається, що те, що я отримаю і так буде для мене добрим подарунком, тому що в цьому році я не був досить чемний. (сміється). Всім симпатикам спідвею хочу побажати радісних, ясних та особливих новорічних свят.

Карол Зомбік: Свята проведу в дома з найближчими - батьками та сім'єю свого брата. Це такі дні, в які ми можемо бути всі разом і хоча б на хвилину відірватися від щоденних занять. Щиро кажучи, в цьому році я планував виїзд в гори, але взявши до уваги погодні умови - я передумав. Я маю надію, що хоча б при святковому столі нам вдасться уникнути теми спідвею. Відповідь на питання про мій омріяний подарунок може бути лише одна - як найбільше здоров'я. Не прив'язую увагу до предметів, але як кожен люблю отримувати подарунки, а ще більше - дарувати їх близьким. Відносно спідвею - хотів би проїхати цілий сезон без травм. Про все інше я спокійний. Рішуче я вибираю вареники приготовані моєю мамою, але і в свята маю думати про дієту. Зараз я готуюся до сезону, і не можу собі дозволити багато на святковому столі. З підготовки, мені залишається прибирання своєї кімнати, наряджання ялинки, і звичайно купівля подарунків для близьких. Користуючись нагодою, хочу всім вам побажати здорових та спокійних свят. Нехай, їхня магія триває не лише кілька днів, а на протязі цілого наступаючого року.

Давід Чєслєвіч: Чи маю я омріяний подарунок? Мабуть ні. Для мене найважніше є те, що свята я зможу провести з цілою родиною. Свята - це час коли можна відпочити. Хоча б на хвильку забути про щоденні справи. Моя улюблена святкова страва - вареники.

Адріан Гомульскі: Мабуть, я не буду оригінальним, коли скажу, що свята я проведу з родиною. Я вже не можу дочекатися, як ми разом сядемо за святковим столом. Моя улюблена страва - борщ та вареники. Що я хочу знайти під ялинкою? Насамперед, багато здоров'я.

sportowefakty.pl

Категория: Гонщики | Просмотров: 1392 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 smoke  
0
Вареники - сама ходова страва у польских гонщиків smile

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]