Пт
26.04.2024
15:17
ВХІД
Категорії
Польська ліга [116]
Міжнародні змагання [248]
Українські змагання [127]
Російська ліга [110]
Тренування [21]
Льодовий спідвей [7]
Гонщики [134]

Статистика

Всього он-лайн: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0
Пошук
Календар
«  Жовтень 2006  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів новин

Головна » 2006 » Жовтень » 26 » Інтерв'ю з директором і тренером Полонії Піли - Янушом Міхаелісом
16:34
Інтерв'ю з директором і тренером Полонії Піли - Янушом Міхаелісом
Представляємо вашій увазі інтерв'ю з директором і тренером Полонії Піли - Янушом Міхаелісом, з яким ми розмовляли про минувший сезон, а також про те, що нас чекає в новому році.

Як ви оцінюєте пройшовший сезон?
Трагедія. Одним словом трагедія. Склад був так укомплектований, що якби не було легіонерів в інших клубах, то ми б знаходились в середині турнірної таблиці. Наші гонщики досягнули апогею своїх можливостей. Можна було б мріяти: якби ми мали більше фінансів чи кращу техніку, то різниця була б в 1 чи 2 пункта на нашу користь.

Як виглядає оренда стадіона від міста на сьогоднішній день?
Маємо оренду до наступного року, але ми хочемо запевнити оренду на 10 років, так як в цьому році хочемо вкласти деякі інвестиції. В Пілі та околицях є люди, які можуть це зробити. Проте бажаючих на підтримку спідвею немає. Для цього ми повинні іншими способами шукати гроші. Ми маємо каток, який працює зимою, але це дуже короткий термін, щоб отримати необхідню кількість коштів на весь наступний сезон. В цьому році ми планували збудувати стінку для скелелазіння, трек для картингу, спортивний зал. Клуб бідний, щоб зробити такі інвестиції потрібно мати інвестора. Проте ніхто не вийде і не буде робити інвестиції, якщо не буде мати гарантії отримати вкладені гроші, а також отримати заробіток від цього. Тепер ми чекаємо на голос президента, який вирішить на скільки років віддати нам стадіон.

Відбудуться якісь зміни в керівництві клубу?
На початку наступного сезону відбудуться вибори, які вирішать чи зміниться керівництво, чи залишиться те саме.

Велося багато розмов про повернення такого спонсору як Philips.
Офіційно, я про це не чув. Були якісь розмови в закритому парку. На сьогоднішній день ніхто з клубом не розмовляв, так як і ми з Philips'om.

Ми пам'ятаємо матч в Лодзі і відмову від старту Ковалевського і Звьонзкі. Що з ними? Вони були покарані так як і планувалося?
Ми їх покарали на 10 тис. злотих. Були офіційні листи в їх адресу, але без відповіді.

Перед сезоном гонщики брали позики від клубу. Чи віддали вони їх?
Позику віддали всі. Лише Ковалевські і Звьонзка не заплатили ні злота.

Що далі зі спідвеєм в Пілі на 2007 рік?
Скоро будуть скликані збори, які вирішать, що буде далі. Є два рішення! Перше: відгукнулося два спонсора, фінансовий та спонсор з технікою, які хочуть допомогти спідвейній школі. Але ці спонсори ставлять умови - треба вийти з ліги, набрати 14-літніх учнів і з ними 2 роки працювати, так щоб через цей термін увійти до ліги з хорошим складом. Друге рішення, це пошук стратегічного спонсора, який би вклав 400-500 тис. злотих, тоді ми могли б авансувати до 1 ліги.

espeedway.pl

Категория: Польська ліга | Просмотров: 1534 | Добавил: TOFIK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]