"Ураган" Рівне - "СалаватНефтемаш" Салават
|
|
МАРКУХА | Дата: Чт, 16.08.2007, 22:35 | Повідомлення # 21 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
Статус: Offline
| Суддю на мило!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вибачте, бо тількі приїхав з відпочінку і зразу на гонку, а там не було де викричятся МЕСЬОНЦ - ЧЕМПІОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Суддю позбавити ліцензії!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
russ | Дата: Чт, 16.08.2007, 23:31 | Повідомлення # 22 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| 100 % cудью на мило у зіткненні Месьонца і Циганова небуло за що знімати Павла у Польській лізі таке відбувається майже у кожній гонці мав судья допустити всіх або хоча б зняти Сіроватка(як у Салаваті у зіткненні Месьонца і Контюкова зняли Дікала ) Добавлено (16.08.2007, 23:31) --------------------------------------------- У цій гонці Месьонцу небуло навіть з ким поборотись,а от Трояновський слабенький думаю у матчах з Турбіною і Мега-Ладою не варто його запрошовувати
speedway-rivne
|
|
| |
Радар | Дата: Пт, 17.08.2007, 08:23 | Повідомлення # 23 |
Сеньйор
Група: Перевірені
| Лучше дали Немо поездить вместо Трояновского а то Олег совсем мохом заростет, или его все таки травма беспокоит
|
|
| |
TATIK | Дата: Пт, 17.08.2007, 08:31 | Повідомлення # 24 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Немчук сам відмовлявся від виїздів, травма і важка доріжка.
|
|
| |
Радар | Дата: Пт, 17.08.2007, 10:19 | Повідомлення # 25 |
Сеньйор
| Quote (TATIK) Немчук сам відмовлявся від виїздів, травма і важка доріжка. Тоді зрозуміло, він перед гонкой декілька разів бігав до машини швидкої допомомоги на перевязку а може ще уколи отримував
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 17.08.2007, 10:59 | Повідомлення # 26 |
5-разовий Чемпіон Світу
| А мене чомусь ВАЙ розчярував!Розумію, що на всі 100 він не їхав, бо суперник слабкий але ж.........
|
|
| |
semen | Дата: Пт, 17.08.2007, 21:04 | Повідомлення # 27 |
Юніор 125
| Quote (МАРКУХА) А мене чомусь ВАЙ розчярував!Розумію, що на всі 100 він не їхав, бо суперник слабкий але ж......... Я теж очікував від нього більшого. Дуже слабенько виглядав.
Колянич
|
|
| |
Divas | Дата: Сб, 18.08.2007, 01:24 | Повідомлення # 28 |
Чемпіон України
| Мені здається, що Трояновський слабий легіонер...Неварто на 2 останні гонки його запрошувати, бо він порівняно з остальними легіонерами дуже слабко виглядав. А Месйонс завжди їде бистро, може то він хоче побити рекорд??Чи хоче когось на круг обігнати??? Дуже він мен подобається як гонщик, завжди їде на всю свою силу, навіть коли в заїзді одні слабачки.Добавлено (18.08.2007, 01:24) ---------------------------------------------
Quote (Divas) А мене чомусь ВАЙ розчярував!Розумію, що на всі 100 він не їхав, бо суперник слабкий але ж......... А мені здається, Вай просто старався їхати дуже обережно, бо від Салаватців можна чекати, що хочеш, тим більше не раз Володимир получав травму із-за того що його збивали саме Салаватці.
|
|
| |
Angel | Дата: Сб, 18.08.2007, 19:50 | Повідомлення # 29 |
Юніор
| Ну справді, перемога вже в кишені - то навіщо рвати жопу Колодію. У нас є кому її рвати))))Таке відчуття, що якщо Ваю ще парочку падінь і він зовсім розсиплеться Добавлено (18.08.2007, 19:50) --------------------------------------------- Полюхович - БОЄЦЬ! Як буде так тримати, заробить на новенький мотоцикл і зовсім літати буде якщо буде "льотная погода" з треком
Speedway is ever living
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 21.08.2007, 13:17 | Повідомлення # 30 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (Divas) А мені здається, Вай просто старався їхати дуже обережно, бо від Салаватців можна чекати, що хочеш, тим більше не раз Володимир получав травму із-за того що його збивали саме Салаватці. Якби я боявся б шо мене Салаватці зібють то тікав би в перед подалі, як він зробив у першому заїзді
|
|
| |