Польська ліга в 2007 р.
|
|
|
|
FIRE | Дата: Ср, 28.03.2007, 20:19 | Повідомлення # 161 |
Сеньйор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (maxizh) | Шансов нет вообще. В этих письмах всё ясно написано, и тем более календарь на первый круг составлен. | Шансы есть если деньги есть, все что нужно сделать это : - погасить задолжность по П.Дыму; - попросить походатайствовать Лятосинскокого; - Червония и Ко снять с занимаемых должностей. И тогда в 1-м туре 09.04. команда Гайдыма "СР" принимала бы команду Кросно и 15.04. выезд в Лодзь.
|
|
| |
YEGOR | Дата: Ср, 28.03.2007, 21:24 | Повідомлення # 162 |
Юніор 125
| Quote (FIRE) | Шансы есть если деньги есть, все что нужно сделать это : - погасить задолжность по П.Дыму; - попросить походатайствовать Лятосинскокого; - Червония и Ко снять с занимаемых должностей. И тогда в 1-м туре 09.04. команда Гайдыма "СР" принимала бы команду Кросно и 15.04. выезд в Лодзь. | Все це абсолютно реальне, от тільки Васю попросить - майже не реально.
|
|
| |
JanuszLarek | Дата: Ср, 28.03.2007, 22:37 | Повідомлення # 163 |
Юніор 125
| Quote (DarkLight) | Что бы сейчас не говорили, но мне кажется, что уже мягко выражаясь, шансов мало... не с нашими возможностями! | Что имеешь в виду ("не с нашими возможностями")?
Janusz
|
|
| |
Divas | Дата: Чт, 29.03.2007, 09:09 | Повідомлення # 164 |
Чемпіон України
| Як я бачів то вже 1 тур складений (і без нашоїх команди), а по регламенту, хто куди має їхати ( тобто склад туру) має бути складеним і всі не точності повинні бути усунені за 14 днів до початок сезона, а якщо говорити, що змагання починаються 14-17 то ще є шанси! Надіємось...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 30.03.2007, 00:00 | Повідомлення # 165 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) | Як я бачів то вже 1 тур складений (і без нашоїх команди), а по регламенту, хто куди має їхати ( тобто склад туру) має бути складеним і всі не точності повинні бути усунені за 14 днів до початок сезона, а якщо говорити, що змагання починаються 14-17 то ще є шанси! Надіємось... | Ліга почінаєтся 9квітня так які шанси? у нас же немає стількі грошей, як у Гданська і ми не зможемо підготувати техніку
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
maxizh | Дата: Пт, 30.03.2007, 09:48 | Повідомлення # 166 |
Юніор
| Quote (МАРКУХА) | Ліга почінаєтся 9квітня так які шанси? у нас же немає стількі грошей, як у Гданська і ми не зможемо підготувати техніку | Техника уже готова. Команда в сборе. С спонсором всё договорено. А вот ФМУ, не понятно по какой причине, крутит задом. Хотя причина ясна:- ВАСЯ КРАСНИЙ!!!
|
|
| |
YOJ-ZVER | Дата: Пт, 30.03.2007, 12:36 | Повідомлення # 167 |
Юніор 125
| Quote (maxizh) | Техника уже готова. Команда в сборе. С спонсором всё договорено. А вот ФМУ, не понятно по какой причине, крутит задом. Хотя причина ясна:- ВАСЯ КРАСНИЙ!!! | Извините пожалуйста, а "команда в сборе" европейского уровня или нет?
|
|
| |
maxizh | Дата: Пт, 30.03.2007, 14:00 | Повідомлення # 168 |
Юніор
| Quote (YOJ-ZVER) | Извините пожалуйста, а "команда в сборе" европейского уровня или нет? | Мирового!
|
|
| |
TANK | Дата: Пт, 30.03.2007, 14:03 | Повідомлення # 169 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (YOJ-ZVER) | Извините пожалуйста, а "команда в сборе" европейского уровня или нет? | Я думаю боротися на рівні з всіма зможе!!!
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
Divas | Дата: Пт, 30.03.2007, 21:18 | Повідомлення # 170 |
Чемпіон України
| Quote (TANK) | Я думаю боротися на рівні з всіма зможе!!! | TANK, Це класно, но легів де набрати? Росіян всіх??? А наших замало . . .
|
|
| |