Звичайно перемога отримана і це загалом в плюс - радує. Але особисто у мене неоднозначні відчуття після гонки. Бо занадто багато й мінусів - по-перше організація гонки препогана, перерви через швидку, бардак з нашоломниками ... тай коментарі ... тут звичайно можна казати, що замало досвіду ... по ки що; по-друге і це головне команда з Рівного і практично без Рівнян ... оце вже проблема і вона системна - у майбутнє такої команди я не вірю - вона існуватиме поки є гроші ... при чому зразу і зараз на місці.
Саме тому у гонці не було видно командної гри ... при чому якщо у "наших" це зрозуміло чому, то у гостей - чесно кажучи дивно, що так пішло, може просто вже виконали свою програму-мінімум і бережуть сили на подальші матчі. Загалом, гонка виглядала як середній кубковий матч - кожен за себе ... просто зашибав очкові ...
По гонщиках - звичайно Кус гарно їздить ... швидко і технічно, азартно, сподобався також і Маріуш Франкув. Своє зробили такох росіяни, мені найбільше сподобався Роман Іванов - але йому й положено було так їздити. Колодій старший теж відганяв на рівні ... але кому ж як не йому тут вже з "наших" лишалося ... правда "зівнув" якось на старті ...