КОЛЕЯЖ Ополе - СПС Ровно
|
|
Roma-Boma | Дата: Пн, 07.04.2008, 10:56 | Повідомлення # 21 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| о народ ще одного не розумію що з КОЛОДІЙОМ мол чому він взагалі ні разу не виїхав на доріжку???? Добавлено (07.04.2008, 10:56) --------------------------------------------- і доречі в нас наступна гонка коли???
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
maxizh | Дата: Пн, 07.04.2008, 11:31 | Повідомлення # 22 |
Юніор
| Quote (Roma-Boma) о народ ще одного не розумію що з КОЛОДІЙОМ мол чому він взагалі ні разу не виїхав на доріжку???? Добавлено (07.04.2008, 10:56) --------------------------------------------- і доречі в нас наступна гонка коли??? Следующая гонка 20 апреля на выезде. Орёл Лодзь - СПС Ровно Весь календарь: http://www.sportowefakty.pl/index.p...._id=369 Колодий младший без тренировок, и как ему ехать если его батя не смог ничего сделать?
Повідомлення відредагував maxizh - Пн, 07.04.2008, 11:32 |
|
| |
Lolik | Дата: Пн, 07.04.2008, 12:12 | Повідомлення # 23 |
Юніор 125
| Вітаю СПС з непаганим результатом! Негатив: 1. Невже не можна було взнати на рахунок ліцензії Стаховяка або оперативно вирішити це питання як це зробив Локомотив. 2. Де Бородай, 1 -ша гонка мотора вже немає, чи буде вирішене питання на Лодзь? 3. Що з Колодіем? чому він виїхав тільки 2 рази?
|
|
| |
maxizh | Дата: Пн, 07.04.2008, 12:35 | Повідомлення # 24 |
Юніор
| Quote (Lolik) Вітаю СПС з непаганим результатом! Негатив: 1. Невже не можна було взнати на рахунок ліцензії Стаховяка або оперативно вирішити це питання як це зробив Локомотив. 2. Де Бородай, 1 -ша гонка мотора вже немає, чи буде вирішене питання на Лодзь? 3. Що з Колодіем? чому він виїхав тільки 2 рази? 1. Перед гонкой Стаховяк заверил, что у него с лицензиями всё ОК. Ну а его боссы сказали что польская пройдёт. Вот и не прошла. 2. Мотор уже привезли. На днях будет окончательный результат. 3. У Вая не пошла гонка. Сказал, очень трудно физически. Дают знать о-себе старые травмы.
|
|
| |
STORM | Дата: Пн, 07.04.2008, 15:58 | Повідомлення # 25 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Привіт, ну результат такий собі можна було б постараться і краще, але і так добре. Одне мене цікавить де Омельян і Гайдим і російські легіонери ті шо були заявлені ще до початку сезону з Турбіни, будуть вони виступати за СПС Рівне чи ні??????? Ще одне питання, що там з ліцензією для Рівненського мототреку буде вона чи ні??????? P.S. Моя думка така Рівне вийде в І Польську Лігу, згадаєте мої слова через пів року і вони справдяться!!!!!!! СПС"Рівне " -------- Чемпіон!!!!!
|
|
| |
maxizh | Дата: Пн, 07.04.2008, 17:07 | Повідомлення # 26 |
Юніор
| Quote (STORM) Привіт, ну результат такий собі можна було б постараться і краще, але і так добре. Одне мене цікавить де Омельян і Гайдим і російські легіонери ті шо були заявлені ще до початку сезону з Турбіни, будуть вони виступати за СПС Рівне чи ні??????? Ще одне питання, що там з ліцензією для Рівненського мототреку буде вона чи ні??????? P.S. Моя думка така Рівне вийде в І Польську Лігу, згадаєте мої слова через пів року і вони справдяться!!!!!!! СПС"Рівне " -------- Чемпіон!!!!! Омелян набрал вес килограм под сто. В таком состоянии, как Вы понимаете, ездить не реально. Скинет, будет тренироватся, тогда посмотрим. А Гайдым занят своим комерческим проектом, то-есть бизнесом. По-этому ему не до спидвея. Но у меня надежда на то, что он вернётся к своему любимому делу, так-как есчё года четыре сможет отьездить. Тем более что у него это отлично получается.Добавлено (07.04.2008, 17:07) --------------------------------------------- http://www.kolejarzopole.pl/galeria/dom/2008_rowne/ Фото с Ополе
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 07.04.2008, 17:59 | Повідомлення # 27 |
Чемпіон
| Quote (STORM) Моя думка така Рівне вийде в І Польську Лігу, згадаєте мої слова через пів року і вони справдяться!!!!!!! Такого завдання в команди нема!
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Alex_l | Дата: Пн, 07.04.2008, 19:01 | Повідомлення # 28 |
Юніор 125
| STORM, Quote (STORM) P.S. Моя думка така Рівне вийде в І Польську Лігу, згадаєте мої слова через пів року і вони справдяться!!!!!!! СПС"Рівне " -------- Чемпіон!!!!! 100 % пол года реальный срок,подождем
|
|
| |
DarkLight | Дата: Пн, 07.04.2008, 19:11 | Повідомлення # 29 |
Сеньйор
| Quote (STORM) P.S. Моя думка така Рівне вийде в І Польську Лігу, згадаєте мої слова через пів року і вони справдяться!!!!!!! Я понимаю конечно, что мечтать не вредно, но все же, это останется только мечтами!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 07.04.2008, 21:16 | Повідомлення # 30 |
Чемпіон
| Quote (DarkLight) Я понимаю конечно, что мечтать не вредно, но все же, это останется только мечтами! це можливе,але потрібний серйозний спонсор,а краще кілька.бо вихід у першу лігу несе за собою великі еконормічні витрати порівняно з другою.Тому головне завданні - це достойно провести цей сезон.думаю останніми ми точно не будемо. Сильна команда за рік не створюється,на це ідуть роки тяжкої праці та фінансових вложень!
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |