Ср
24.04.2024
03:01

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 7
  • 8
  • »
Модератор форуму: тенто  
СПІДВЕЙ-ФОРУМ » СПІДВЕЙ В УКРАЇНІ » Сезон 2007 » Протистояння команд СКТ та СР і спільний ворог ТСОУ (краще мир чим війна)
Протистояння команд СКТ та СР і спільний ворог ТСОУ
Mc7Дата: Нд, 18.02.2007, 23:45 | Повідомлення # 11
Юніор
Група: Перевірені
Повідомлень: 108
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote
Мне вчера сказали, что во Львове строится травяной трек и уже через 1,5 года он будет готов! Кто-то знает какие-то подробности?

Можливо йшлося про львівський іподром?!
 
TANKДата: Пн, 19.02.2007, 12:44 | Повідомлення # 12
Юніор 125
Група: Користувачі
Повідомлень: 90
Репутація: 1
Статус: Offline
Quote (Divas)
Але (хотілосяб), щоб СКТ і СР, ТСОУ не мудрували багато, а поскоріше обєдналися, адже ми українці і всі з одної країни, міста, і навіщо робити так, що би хтось мав шанси у майбутньому розвитку, а інші не мали???? НАвіщо заважати один одному???

Правильно адже всі ми є прихильниками спідвею(будь-якого)!!!
Траба всім об'єднатись!!!

Quote (Voldemarik)
ох у вас товарищи и фантазия бурная!

А ти шо будеш битися до кінця? Чи ви думаєте що СКТ це команда чемпіон світу а пенсіонер-Трофімов 20-ти кратний володар ГП!?!То ви помиляєтесь. Іце тільки такі як тивсю воду каламутять!Хочеш даказати те що не доказується!!!


За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!

Повідомлення відредагував TANK - Пн, 19.02.2007, 12:50
 
VoldemarikДата: Пн, 19.02.2007, 19:08 | Повідомлення # 13
Юніор
Група: Перевірені
Повідомлень: 155
Репутація: -1
Статус: Offline
TANK, В отличии от тебя и твоих друзей (Клець, Егор и иже с ними) я свою точку зрения не менял и не буду менять. Я счетаю, что Трофимов и его КОМАНДА (спонсоры, друзья, коллеги) единственный в Ровно может снова возродить спидвей. При чом такой как он должен быть!
Quote (Mc7)
Чи ви думаєте що СКТ це команда чемпіон світу а пенсіонер-Трофімов 20-ти кратний володар ГП!?!

Нет, так думаете вы про свою команду. И у вас достаточно своих гранпристов happy . В этом году, будет одна очень чудненькая гонка - "СКТ" -"Турбина". Вот и посмотрим happy
 
DivasДата: Пн, 19.02.2007, 19:39 | Повідомлення # 14
Чемпіон України
Група: Перевірені
Повідомлень: 405
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (Voldemarik)
TANK, В отличии от тебя и твоих друзей (Клець, Егор и иже с ними) я свою точку зрения не менял и не буду менять. Я счетаю, что Трофимов и его КОМАНДА (спонсоры, друзья, коллеги) единственный в Ровно может снова возродить спидвей. При чом такой как он должен быть! Quote (Mc7)

Впертий ти, але ця риса навыть ынколи корисна, але якщо занатто сильно не зловживати нею. Здаэться Трафімов далеко не одна людина яка може відродити спідвей!! Але це твоя думка. Мені прямо цікаво як так можна своїх з Рівного одного вибирати другого вибирати! НАвіщо? Це мені здається без глуздо і навіть не патріотично...
Quote (Voldemarik)
Нет, так думаете вы про свою команду. И у вас достаточно своих гранпристов. В этом году, будет одна очень чудненькая гонка - "СКТ" -"Турбина". Вот и посмотрим

Я наприклад так не думаю, я схиляюсь більше до Гайдима, але повагу маю та вболіваю за Трофімова, і вболіваю за нього в будь-якому випадку...
 
YEGORДата: Пн, 19.02.2007, 21:50 | Повідомлення # 15
Юніор 125
Група: Перевірені
Повідомлень: 91
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (FIRE)
Новий спідвейний сезон 2007 не за горами, а в нас в Рівному спідвей розірвали на три „угруповання” – СКТ, СР, ТСОУ, можна назвати ці групи „спідвейними розвалинами”.
В перших та других є гонщикі але нема стадіону, а в останніх є стадіон а нема гонщиків.

Для повноти картини слід добавити, що спонсорів (реально потужних) немає ні в кого.

А в цілому - дуже точно відображено стан справ в рівненському спідвеї на сьогоднішній день.

Думаю, що об'єднання між цими трьома розвалинами в будь-якому форматі практично неможливе. Занадто вже багато роз'єднує, на жаль.....

Хоча й можливий тимчасовий тандем СКТ і СР в боротьбі з ТСОУ за доступ до мототреку, але як показує практика і СКТ, і СР пробиваються на стадіон різними шляхами.

 
VoldemarikДата: Пн, 19.02.2007, 22:02 | Повідомлення # 16
Юніор
Група: Перевірені
Повідомлень: 155
Репутація: -1
Статус: Offline
Quote (TANK)
Так Трофімов єдиний хто може обікрасти спідвей в цілому в місті разом з спонсорами і колегами і ти в т.ч. smile smile smile biggrin biggrin tongue

Ну это ты будешь доказывать и рассказывать свои школьным друзьям Клецю и Егору. Они любители послушать и посмаковать как Трофимов разворовует ровенский спидвей smile
 
VoldemarikДата: Пн, 19.02.2007, 22:15 | Повідомлення # 17
Юніор
Група: Перевірені
Повідомлень: 155
Репутація: -1
Статус: Offline
Нееее.... ты свои мысли и симпатии меняешь, при чём очень часто. У тебя нету своего мнения. Ты вон с "друзьями своими" пообщаешься, и Трофимов плохой. Тебя переубедят и опять ты за всех вместе и за ровенский спидвей. У тебя это отмазка что ты "не ділив, і не ділю вболівальників на своїх і ворогів, і рівненські команди на свої і чужі. І не під кого не підлаштовуюсь". Ты просто не можешь чётко и выразить свою позицию. У меня она есть, и я этого не скрываю. В то же время я не против какой ли бо другой команды в городе. Пусть это будет СР СРУ УРСУ или другая любая, мне всё равно.Получается у них? Вперёд за орденами!! Но я ненавижу людей которые не имеют своего мнения, которым на ухо нашепчут а они потом это высказывают когда это выгодно. К этим людям я отношу и тебя!
 
ШУРИКДата: Пн, 19.02.2007, 22:42 | Повідомлення # 18
Сеньйор
Група: Перевірені
Повідомлень: 225
Репутація: 1
Статус: Offline
YEGOR, а тебе Гайдим сколько денег платит, за то что ты тут так распинаешься??? Мы с Voldemarik, готовы обсудить финансовые вопросы, а то Трофимовских денег только и хватает, что бы летом на море поехать, да зимой в Египет... А тут еще и конкурентов много, вон Татик например, с Тофиком, еще и Грей...
 
ШУРИКДата: Пн, 19.02.2007, 22:43 | Повідомлення # 19
Сеньйор
Група: Перевірені
Повідомлень: 225
Репутація: 1
Статус: Offline
TOFIK, більше не буду!!! ЧЕС СЛОВО!!!! Понесло!!!!
 
DivasДата: Вт, 20.02.2007, 19:41 | Повідомлення # 20
Чемпіон України
Група: Перевірені
Повідомлень: 405
Репутація: 4
Статус: Offline
Quote (ШУРИК)
YEGOR, а тебе Гайдим сколько денег платит, за то что ты тут так распинаешься???

Шурік мені здається він просто відстоює свою позицію, а приймати чи не приймати її, то це діло ваше. Здається, що ці спори, "ненавиджу, подобається,неподобається", це дико і не по нормальному, хотілосьби щоб ми (як вболівальники Рівненського спідвею, яким він не був)Трофімова, Гайдима чи ТСОУ, головне вміти поважати і чужу думку, а не переконувати в чомусь іншому.
Quote (ШУРИК)
Тебя переубедят и опять ты за всех вместе и за ровенский спидвей

Мені здається, що зараз ти переконуєш тих хто не за Трофімова, і тих хто за Рівненський спідвей стати на свій бік(тобто за Трофімова)
 
СПІДВЕЙ-ФОРУМ » СПІДВЕЙ В УКРАЇНІ » Сезон 2007 » Протистояння команд СКТ та СР і спільний ворог ТСОУ (краще мир чим війна)
  • Сторінка 2 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 7
  • 8
  • »
Пошук: