Тренування
|
|
Divas | Дата: Чт, 12.04.2007, 20:34 | Повідомлення # 71 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Було тренування, дуже сподобалось, дуже радий, що побачив Колодія, та Колодія меншого. Як прийшов Колодій їздив, а потім Трофімов виїхав, а потім ще в Колодій мн.(в формі Дима) багато було здивованих бачити Колодія меншого в Димовій формі. Колодій старший дуже старанно готовився, відробляв старти, декілька раз проходив по "коронному" по дальньому радіусі. Я замітив ( стояв там де як раз Клодій стартував)що,коли він нагінав голову ( було видно його нижню частину лиця, губи) і він весь час щось до себе говорив коли стартував, а може і співав, прикольно виглядало з боку.
|
|
| |
Divas | Дата: Чт, 12.04.2007, 20:36 | Повідомлення # 72 |
Чемпіон України
|
|
|
| |
Divas | Дата: Чт, 12.04.2007, 20:38 | Повідомлення # 73 |
Чемпіон України
|
|
|
| |
Angel | Дата: Чт, 12.04.2007, 22:34 | Повідомлення # 74 |
Юніор
| Давно я не бачила Колодій ст в тренувальному процесі. Це вже хороший знак. До речі, справді, чому мотоцикл Дима брав участь в тренуванні?
Speedway is ever living
|
|
| |
DarkLight | Дата: Пт, 13.04.2007, 09:54 | Повідомлення # 75 |
Сеньйор
| Quote (Angel) | Давно я не бачила Колодій ст в тренувальному процесі. Це вже хороший знак. До речі, справді, чому мотоцикл Дима брав участь в тренуванні | Да мы с тобой так и не увидели его, надо было раньше прийти, а когда я увидела Колодия-мл. в этой форме, мне сначала показалось что это и есть Дым. Но как всегда надежды были разбиты
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
klets | Дата: Пт, 13.04.2007, 13:12 | Повідомлення # 76 |
Чемпіон Європи
| Quote (DarkLight) | а когда я увидела Колодия-мл. в этой форме, мне сначала показалось что это и есть Дым | А что, по комплекции и посадке похож?
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Angel | Дата: Пт, 13.04.2007, 16:11 | Повідомлення # 77 |
Юніор
| Народ, а коли наступне тренування?
Speedway is ever living
|
|
| |
Crazy | Дата: Пт, 13.04.2007, 16:16 | Повідомлення # 78 |
Юніор
Група: Користувачі
| Вай-лутчий.А Дим форму напевно подарив Ваю(мол) на весілля??
|
|
| |
Divas | Дата: Сб, 14.04.2007, 09:06 | Повідомлення # 79 |
Чемпіон України
| Quote (Crazy) | А что, по комплекции и посадке похож? | Я спочатку сам думав, що Дим, але перше, що далось в знаки, що це не він, це те, що волоси не виглядають, і дуже худим став. А вихід з віража був дуже похожий як у Дима і здавалось, що це він, але вхід у віраж не такій, і було зразу видно, що це манера Колодія молотшого, адже він тільки один так входить в віраж, - по особливому.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Сб, 14.04.2007, 14:06 | Повідомлення # 80 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| СТМК Турбіна всетаки приїжджає на тренувальний збір в Рівне! В неділю вони прибувають, а тренування будуть мабуть уже з понеділка
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |