Особистий Чемпіонат України I етап
|
|
DarkLight | Дата: Пн, 23.04.2007, 21:16 | Повідомлення # 31 |
Сеньйор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (TANK) | А чого зразу зазвездил просто може не пішло | А если почитать его интервью разве не ясно да и вообще! Quote (vpnwd79) | Карпов без сумніву кращий, але 2 місце Полюховича під знаком? ,нехай би поЇхали в перезаїзді Бородай, Полюхович та Омелян і доказали ХУ із ХУ. | Я так думаю, что Омельян, всеравно был бы в пролете!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Divas | Дата: Пн, 23.04.2007, 21:50 | Повідомлення # 32 |
Чемпіон України
| Quote (DarkLight) | Я так думаю, что Омельян, всеравно был бы в пролете! | можливо, но Полюхович точно би не ставби 2!!!
|
|
| |
Crazy | Дата: Пн, 23.04.2007, 22:24 | Повідомлення # 33 |
Юніор
Група: Користувачі
| Омелян лутчий,как и Бородай!
|
|
| |
тенто | Дата: Вт, 24.04.2007, 00:11 | Повідомлення # 34 |
Чемпіон
| Quote (YEGOR) | Здивував Онешко. Розчарували Колодій-мл і Омельян - якось беззубо і безбарвно. Карпов, як завжди, попіжонив - це було зайве. Тим більше, що був би чудовий перезаїзд - Бородай, Полюхович, Омельян. А так в цілому - "праздник со слезами на глазах..." | Чудовий?????? Бородай на голову був вищий.....
|
|
| |
YEGOR | Дата: Вт, 24.04.2007, 14:05 | Повідомлення # 35 |
Юніор 125
| Quote (тенто) | Чудовий?????? Бородай на голову був вищий..... | Чудовий на фоні решти 19-ти заїздів...
|
|
| |
DarkLight | Дата: Вт, 24.04.2007, 20:21 | Повідомлення # 36 |
Сеньйор
| Quote (Divas) | можливо, но Полюхович точно би не ставби 2!!! | Не спорю, он был бы третий! Quote (Crazy) | Омелян лутчий,как и Бородай! | А тут не могу согласиться, Боробай, конечно, на фоне остальных смотрелся, но вот Омельян... Вай, например, лучше, но ему не повезло!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
fun-fan | Дата: Ср, 25.04.2007, 08:32 | Повідомлення # 37 |
Юніор 125
| Ребята, вы, чего? Какой Омелян, какой Колодий-мл? не смотря на комедию Дикала после финишного флажка, то ни Омелян ни Колодий Дикала не обьедут. Про Полюховича в сравнении с выше назваными я вообще молчу. А кто сильнее Полюхович или Бородай мы еще посмотрим в гонке с Турбиной...
|
|
| |
TOFIK | Дата: Ср, 25.04.2007, 10:24 | Повідомлення # 38 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (fun-fan) | ...комедию Дикала после финишного флажка | В Саши підклинювала ручка газа
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
OWEN | Дата: Ср, 25.04.2007, 14:11 | Повідомлення # 39 |
Юніор 125
| Хто фотографував пєдестал ЛЧУ, скиньте сюди фотку, будь-ласка, там де всі призери на фоні прапора РІВНЕ УКРАЇНА. Прапор тримають мої діти. Кстаті, потім підійшов Червоній і дав малим за прапор по 10грн.. Проспонсував білет на слідуючу гонку
Директор волны 12 сектор
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 25.04.2007, 14:30 | Повідомлення # 40 |
Чемпіон Європи
| Quote (OWEN) | Хто фотографував пєдестал ЛЧУ, скиньте сюди фотку, будь-ласка, там де всі призери на фоні прапора РІВНЕ УКРАЇНА. Прапор тримають мої діти. | Кстаті в мене є, але там чомусь в кадрі Бородай, Карпов і Полюхович
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |