Гонщики та команди на сезон 2007
|
|
Uleh | Дата: Вт, 05.12.2006, 10:02 | Повідомлення # 21 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| На днях малий показував зошит з якогось предмету, там була анкета, питання : "На кого хочете бути схожим". Мій кіндер написав - Арнольд Шварценеггер, Віктор Гайдим. Ну якщо перше зрозуміло, то другим я був здивований - не те щоб зовсім, а трішки.... Втім, до чого я веду : будь-який спортсмен повинен розуміти, що малі діти беруть з них приклад. Свідомо чи несвідомо, але копіюють всі риси. Тому напевне і вести спортсмени ( особливо спідвеїсти у нашому маленькому місті ) мають себе відповідно до даного факту, розуміючи, що вони впливають на підростаюче покоління.
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 05.12.2006, 10:15 | Повідомлення # 22 |
Чемпіон Європи
| Quote (Uleh) | Втім, до чого я веду : будь-який спортсмен повинен розуміти, що малі діти беруть з них приклад. Свідомо чи несвідомо, але копіюють всі риси. Тому напевне і вести спортсмени ( особливо спідвеїсти у нашому маленькому місті ) мають себе відповідно до даного факту, розуміючи, що вони впливають на підростаюче покоління. | Це дитяче захоплення, воно пройде... Я, наприклад, в дитинстві хотів бути схожив на Володю Трофімова.
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
brother | Дата: Вт, 05.12.2006, 13:14 | Повідомлення # 23 |
Юніор 125
| Quote (klets) | Це дитяче захоплення, воно пройде... Я, наприклад, в дитинстві хотів бути схожив на Володю Трофімова. | а на кого став схожим?
|
|
| |
vovan | Дата: Вт, 05.12.2006, 15:11 | Повідомлення # 24 |
Сеньйор
| brother, а на кого став схожим?
Vovan
|
|
| |
vlado | Дата: Вт, 05.12.2006, 17:49 | Повідомлення # 25 |
Юніор 125
| Я, наприклад, в дитинстві хотів бути схожив на Володю Трофімова. oy , umora , ................ opyat chochu v parish , - a che ushe odin raz buval , . - ne ushe odin raz chotel .
|
|
| |
БЕЛАЗ | Дата: Ср, 06.12.2006, 09:18 | Повідомлення # 26 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (klets) | Це дитяче захоплення, воно пройде... Я, наприклад, в дитинстві хотів бути схожив на Володю Трофімова. | а вырос полным ра**том,как кричильский, мелки надо было грызть !!!!!!!!
смерть неверным
Повідомлення відредагував TOFIK - Ср, 06.12.2006, 10:30 |
|
| |
klets | Дата: Ср, 06.12.2006, 13:06 | Повідомлення # 27 |
Чемпіон Європи
| Quote (БЕЛАЗ) | а вырос полным ра**том,как кричильский, мелки надо было грызть !!!!!!!! | мелки не всегда помогают, вот тебе например...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 06.12.2006, 15:12 | Повідомлення # 28 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| А я вчора Гайдима бачив, не вгадаєте де. В компютерній академії ШАГ
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
TOFIK | Дата: Ср, 06.12.2006, 15:18 | Повідомлення # 29 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (МАРКУХА) | А я вчора Гайдима бачив, не вгадаєте де. В компютерній академії ШАГ | Що ж це може бути ...?
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
TOFIK | Дата: Ср, 06.12.2006, 15:29 | Повідомлення # 30 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (МАРКУХА) | А я вчора Гайдима бачив, не вгадаєте де. В компютерній академії ШАГ | Що ж це може бути ...?
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |