Ярослав Полюхович
|
|
DarkLight | Дата: Пн, 29.10.2007, 19:44 | Повідомлення # 41 |
Сеньйор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Так же с опозданием присоединяюсь ко всему выше сказаному!!!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Чт, 07.02.2008, 10:04 | Повідомлення # 42 |
Чемпіон
| Ярослав Полюхович перейшов Люблін!Ваші думки?
Speedway R-THE BEST ! ! !
Повідомлення відредагував juesed - Чт, 07.02.2008, 10:07 |
|
| |
Gomon17 | Дата: Чт, 07.02.2008, 10:45 | Повідомлення # 43 |
Чемпіон
Група: Користувачі
| Quote (juesed) Ярослав Полюхович перейшов Люблін!Ваші думки? Я рахую міг і виступати за рівненський клуб, але я не думаю шо тут не обійшлось без Трофімова!Ае це його рішення, поживем - побачим, чи буде він виступати за цей клуб чи буде "гріти лавку"(ну ви поняли шо я маю на увазі)
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Радар | Дата: Чт, 07.02.2008, 10:58 | Повідомлення # 44 |
Сеньйор
| Не знаю условий контракта, но если будет нормальное финансирование и техника думаю Ярек сможет поборотся за основной состав. Конечно хотелось бы его видеть в Ровенской команде, но надеюсь все что не делается, делается к лучшему. Желаю достойно выступить в двух лигах, а также в различных индивидуальных чемпионатах!!!!
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 07.02.2008, 11:18 | Повідомлення # 45 |
Чемпіон Європи
| Quote (Радар) Не знаю условий контракта, но если будет нормальное финансирование и техника Не думаю, що клуб, який в останній момент заявився, матиме і граного спонсора, і відповідно класну техніку. Інша справа у російській лізі - Шахтар, я думаю, може дати один мотоцикл, якщо Ярослав потрапить в "основу".
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Вираж | Дата: Сб, 09.02.2008, 14:46 | Повідомлення # 46 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (klets) Не думаю, що клуб, який в останній момент заявився, матиме і граного спонсора, і відповідно класну техніку. Інша справа у російській лізі - Шахтар, я думаю, може дати один мотоцикл, якщо Ярослав потрапить в "основу". а що з тією технікою, що начебто Полюхович купив у Поджукса?
|
|
| |
speedway73 | Дата: Сб, 09.02.2008, 17:00 | Повідомлення # 47 |
Юніор 125
| Quote (Вираж) а що з тією технікою, що начебто Полюхович купив у Поджукса? Вона у Трофимова.До речі,за неї ще до цього часу не розрахувалися!!Дуже соромно перед Поуджуксом!!!
|
|
| |
klets | Дата: Сб, 09.02.2008, 19:30 | Повідомлення # 48 |
Чемпіон Європи
| Quote (Вираж) а що з тією технікою, що начебто Полюхович купив у Поджукса? Як в тому анекдоті: не я, а кум, не сто тисяч, а десять і не виграв, а програв...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
fun-fan | Дата: Пн, 21.04.2008, 11:58 | Повідомлення # 49 |
Юніор 125
| написано тут http://speedway.rv.ua/index.php?name=News&op=showmessage&mid=305, что клуб Полюховича не будет выступать. какая судьба Полюховича - ему этот сезон очень важен, потому что первый год среди взрослых... Кто что знает?
|
|
| |