Рафал Трояновські
|
|
Divas | Дата: Вт, 03.07.2007, 15:42 | Повідомлення # 21 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (МАРКУХА) Їздив!!!!!!!!!!!!!!!!!Треба ходить на всі гонки(включаючи останню!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Згадай гонку Україна-Кросно?Згадала?Ну так він їздив за КСЖ в 2005 році Да! ти правий! Я памятаю цю гонку бо ти ще був сам не свій від алкоголю!! Це була не гонка а цирк!!"!!!!
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 03.07.2007, 15:46 | Повідомлення # 22 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) Да! ти правий! Я памятаю цю гонку бо ти ще був сам не свій від алкоголю!! Це була не гонка а цирк!!"!!!! Бо тоді ніхто не їхав так, як може, ніби поставили обмежувач на двигун і старть брали, а мотори були нульові
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Angel | Дата: Вт, 03.07.2007, 23:25 | Повідомлення # 23 |
Юніор
| Quote (МАРКУХА) Треба ходить на всі гонки(включаючи останню!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Згадай гонку Україна-Кросно?Згадала?Ну так він їздив за КСЖ в 2005 році Хто б казав А в 2005 році за КСЖ він не їздив... Ти відкрий програмку і добре подивись!!! Спеціально для Маркухи: Януш Шльончка Павел Баран Томаш Лукашевич Лукаш Шмід Рафал Вілк Якуб Співанек П. Фунцав (здається правильно) ???
Speedway is ever living
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 04.07.2007, 00:33 | Повідомлення # 24 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (Angel) Хто б казав А в 2005 році за КСЖ він не їздив... Ти відкрий програмку і добре подивись!!! Спеціально для Маркухи: Януш ШльончкаПавел БаранТомаш ЛукашевичЛукаш ШмідРафал ВілкЯкуб СпіванекП. Фунцав (здається правильно) ??? Він їздив на закритті сезону у Рівному і тоді ще говорили шо Хуща екстраліговець, а Троян наступного року буде в екстрі(він з Мармою виграли 1пл)
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Ср, 04.07.2007, 09:00 | Повідомлення # 25 |
Чемпіон
| Якщо Трояновській буде їздити в гонці проти Локомотива набере 8-10 пунктів для нього я думаю це буде добре
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 04.07.2007, 09:46 | Повідомлення # 26 |
Чемпіон Європи
| Quote (juesed) Якщо Трояновській буде їздити в гонці проти Локомотива набере 8-10 пунктів для нього я думаю це буде добре І хай не забуває, що він буде їздити безплатно!
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 04.07.2007, 12:45 | Повідомлення # 27 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (juesed) Якщо Трояновській буде їздити в гонці проти Локомотива набере 8-10 пунктів для нього я думаю це буде добре Ну не буде ж він їздити з Локомотивом, у нього інша гонка
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Пн, 09.07.2007, 14:24 | Повідомлення # 28 |
Чемпіон
| на гонці з Салаватом Трояновський повинен показати себе інакше будем злиться
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 09.07.2007, 15:18 | Повідомлення # 29 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (juesed) на гонці з Салаватом Трояновський повинен показати себе інакше будем злиться Не факт шо він буде взагалі занас їздити в цьому році
|
|
| |
Volyk | Дата: Пн, 09.07.2007, 23:26 | Повідомлення # 30 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (klets) Уявляю, як Трофімов перед заїздом каже Мєсьонцу: Павлік, Саллівана взять!!! Правильно і рвем його всім колгоспом, Я, ти та Полюхович в одному зїзді, головне першими виїхати і впасти разом.
Курці помирають рано, а некурці-ввечері!!!!!!!!!
|
|
| |