Віктор Гайдим
|
|
|
|
Roma-Boma | Дата: Чт, 01.11.2007, 15:54 | Повідомлення # 11 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (Gomon17) надіюсь він створить команду і заявить її в польську лігу, яка на багато цікавіша за російську! а я надіюсь що ніякий козел не скине Трофимова з тренера "Урагана" отак
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Чт, 01.11.2007, 16:28 | Повідомлення # 12 |
Чемпіон
Група: Користувачі
| Quote (juesed) а я надіюсь що ніякий козел не скине Трофимова з тренера "Урагана" отак а я нічого подібного не казав, а висловивсь на рахунок гайдима!нічого проти трофімова і його команди не маю, залюбки ходив на гонки рос. ліги, але хочеться ше спідве!чи погано було б аби ми мали ширшу географію спідвею і більшу кількість гонок?
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Чт, 01.11.2007, 17:40 | Повідомлення # 13 |
Чемпіон
| алн навіщо створювати дві команди не лекше зробити один потужний склад
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 01.11.2007, 19:14 | Повідомлення # 14 |
Чемпіон Європи
| Quote (juesed) а я надіюсь що ніякий козел не скине Трофимова з тренера "Урагана" отак Звільнити тренера Володимира Трофімова з приватного клуба СКТ (в лізі бренд "Ураган") може лише президент СКТ - Володимир Трофімов.
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пт, 02.11.2007, 13:23 | Повідомлення # 15 |
Чемпіон
Група: Користувачі
| Quote (juesed) алн навіщо створювати дві команди не лекше зробити один потужний склад я тоже так думаю, але хто керуватиме командою?кожен буде тягнути на себе ковдру!подивись тему "дві чи одна" я там сказав свю думку!
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Пт, 23.11.2007, 18:42 | Повідомлення # 16 |
Чемпіон
| цікаво плани Гайдима на 2008?
|
|
| |
maxizh | Дата: Пт, 23.11.2007, 20:11 | Повідомлення # 17 |
Юніор
| Quote (juesed) цікаво плани Гайдима на 2008? Предлагают ему нормальные клубы нормальные контракты. А в родном городе "контора пишет".
|
|
| |
Gray | Дата: Сб, 24.11.2007, 09:13 | Повідомлення # 18 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Quote (maxizh) Предлагают ему нормальные клубы нормальные контракты. А в родном городе "контора пишет". Если клубы и контракты действительно нормальные, а в родном городе ничего пока не выходит, то почему бы и нет? Гайдым, судя по высказываниям людей, которые с ним лично общаются собирается плодотворно позаниматься в межсезонье, набрать форму, а потом соответственно показать стоящий результат на протяжении сезона.
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
maxizh | Дата: Сб, 24.11.2007, 16:22 | Повідомлення # 19 |
Юніор
| Quote (Gray) Если клубы и контракты действительно нормальные, а в родном городе ничего пока не выходит, то почему бы и нет? Гайдым, судя по высказываниям людей, которые с ним лично общаются собирается плодотворно позаниматься в межсезонье, набрать форму, а потом соответственно показать стоящий результат на протяжении сезона. Лутчеб следуючий сезон Гайдым провёл в Ровно. (по крайней мере для нас, ровенчан)
|
|
| |
DarkLight | Дата: Сб, 24.11.2007, 16:40 | Повідомлення # 20 |
Сеньйор
| Quote (juesed) алн навіщо створювати дві команди не лекше зробити один потужний склад Если я не ошибаюсь, у нас в городе аж 4 официально зарегистрированіы команды . . .
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |