Михайло Кривун
|
|
TOFIK | Дата: Чт, 10.05.2007, 16:07 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Велика подяка від Міши всім тим хто написав побажання! Після прочитання всіх побажань, він сам зазначив шо настрій піднявся Підтримай Михайла Кривуна, відправ йому повідомлення ...
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
YEGOR | Дата: Чт, 10.05.2007, 18:46 | Повідомлення # 2 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| Як там його стан??? Операція наскільки я знаю пройшла успішно. А що кажуть лікарі??? Скільки в гіпсі??? Скільки часу на розробку ноги??? Чи зараз ще рано щось конкретне передбачати???
|
|
| |
TOFIK | Дата: Чт, 10.05.2007, 19:01 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Стан стабільний, операція успішна, хоч і складна. Лікарі кажуть півроку на відновлення, але Міша каже шо за 3-4 місяці повинен відновитися. Якщо все добре, то через тиждень вже випишуть. Міша вже планує, як розробляти ногу: спочатку на велосипеді, а потім на маленькому мотоциклі.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
тенто | Дата: Чт, 10.05.2007, 21:25 | Повідомлення # 4 |
Чемпіон
| Михайлу швидкого одужання.
|
|
| |
YEGOR | Дата: Чт, 10.05.2007, 22:27 | Повідомлення # 5 |
Юніор 125
| Quote (TOFIK) | Міша вже планує, як розробляти ногу: спочатку на велосипеді, а потім на маленькому мотоциклі. | Розробляти ногу потрібно під пильним оком лікаря. Щоб все йшло планомірно. Зпочатку відновлювальні вправи, масажі, щоб атрофовані м'язи відновили свої функції. А вже потім по-тихеньку і фізичні вправи з поступовим збільшенням навантаження. І дай Бог, щоб кістка добре і правильно зрослася. Удачі Михайлу.
|
|
| |