Політика, спорт, різне та інше
|
|
Радар | Дата: Сб, 27.01.2007, 17:34 | Повідомлення # 51 |
Сеньйор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Цікаво а хто буде контролювати ці гроші? Чи підуть вони по цільому призначенню?
|
|
| |
TOFIK | Дата: Вт, 30.01.2007, 16:32 | Повідомлення # 52 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (NS) | Хто може дізнатися рахунок команди Україна-Рівне у Гайдима, а саме краще нехай він сам виступить в ЗМІ, бо спонсорів немає, а болільників багато. Тому моя ідея щоб хто скільки може на цей рахунок закинув кошти як допомогу і тоді хоть хватить коштів на купівлю пару мотоциклів, а вже далі заповнюючи трибуни буде фінансування клібу!! | Таке нада писати хоча б в тему ОФФ-ТОП, або вже якусь нову тему в сезоні 2007, але точно не в тему МІНІ-ЧАТ!
Я ВіКонтактi :)
Повідомлення відредагував TOFIK - Вт, 30.01.2007, 16:34 |
|
| |
Severin | Дата: Вт, 30.01.2007, 22:52 | Повідомлення # 53 |
Юніор 125
| Запрацював форум на Мегаспорті Мегаспорт Народ повинен знати про Спідвей УСЕ Проявляєм активність
|
|
| |
YEGOR | Дата: Ср, 31.01.2007, 22:11 | Повідомлення # 54 |
Юніор 125
| Quote (TOFIK) | Quote (FIRE) Прикордонники пункту пропуску Лужанка, що в Закарпатті, затримали громадянина Угорщини, який на мотоциклі, оминаючи лінію паспортного контролю, намагався потрапити в Україну. Як повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ і зв’язків із громадськістю Державної прикордонної служби, одночасно угорські прикордонники повідомили, що ця ж людина подібним чином тільки що перетнула кордон із суміжної сторони. Оце так ЕКСТРІМ | Цікаво, чим угорські прикордонники відрізняються в такому випадку від естонських???
|
|
| |
Divas | Дата: Сб, 03.02.2007, 15:07 | Повідомлення # 55 |
Чемпіон України
| Quote (YEGOR) | Народ повинен знати про Спідвей УСЕПроявляєм активність | Тільки, що заходив на форум, але він закритий за "некоректні висловлювання"! Потрібно написати в побажаннях в мегаспорті, щоб вони більше показували спідвей та розповідали! А особливо український!
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Нд, 04.02.2007, 11:09 | Повідомлення # 56 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) | Тільки, що заходив на форум, але він закритий за "некоректні висловлювання"! Потрібно написати в побажаннях в мегаспорті, щоб вони більше показували спідвей та розповідали! А особливо український! | Я ще в самий перший день того форуму(гіршого форуму я ще не бачів) створив тему про спідвей ну але там почали писати за НБА, англійську Премєр-лігу і т д і т п
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Gray | Дата: Нд, 04.02.2007, 12:32 | Повідомлення # 57 |
Сеньйор
| Этот канал интересует три вещи: футбол, бокс, баскетбол
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
тенто | Дата: Нд, 04.02.2007, 13:58 | Повідомлення # 58 |
Чемпіон
| Quote (Gray) | Этот канал интересует три вещи: футбол, бокс, баскетбол | Англіцкій футбол
|
|
| |
TATIK | Дата: Пн, 05.02.2007, 12:11 | Повідомлення # 59 |
Сеньйор
| Переглядуючи свій архів, натрапив на звіт з футбольного матчу, перечитав, вразило, склад гостей,кількість глядачів пр такій температурі та освітлення. Авангард Ровно-Динамо Київ 1:2(1:1) 4 листопада,стадіон Авангард. ЕЛЕКТРИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ. 0 градусів. 16000 глядачів. "Авангард": Шевченко (Калиш 46),Бандура,Басов,Демидов (Наконечний 46)Яковишин,Шельменко,Карпонай(Бритченко 46)Фоменюк,Кушнір (Болотницький 73)Гриценко,Чирков(Сердюк 46) "Динамо":Роменський, Лозинський, Журавльов (Сорокалєт 18) Безсонов,Дем"яненко,Колотов(Бойко 41) Буряк (Хлус 77)Веремєєв,Хапсаліс,Євтушенко,(Оліфіренко 63) Блохін. Голи:Євтушенко (30) Шельменко (58) Блохін (79з 11 -метрового). Був я на цій грі, було холодно,але вболівали стоячи, гра була супер, обидві команди проводжали оплесками. Приємно що за "Авангард" виступали багато молодих рівненських футболістів, вихованців В.Шморгуна.
Повідомлення відредагував TATIK - Пн, 05.02.2007, 13:11 |
|
| |
YEGOR | Дата: Пн, 05.02.2007, 13:06 | Повідомлення # 60 |
Юніор 125
| Quote (TATIK) | 4 листопада,стадіон Авангард. ЕЛЕКТРИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ. 0 градусів. 16000 глядачів. "Авангард": Шевченко (Калиш 46),Бандура,Басов,Демидов (Наконечний 46)Яковишин,Шельменко,Карпонай(Бритченко 46)Фоменюк,Кушнір (Болотницький 73)Гриценко,Чирков (Сердюк 46) | Сердюка, випадково, не Юрій Васильович звали??? В СДЮШОР тренером працював (не знаю як там зараз) і тренував мій випуск. Хороший тренер.
Повідомлення відредагував YEGOR - Пн, 05.02.2007, 13:07 |
|
| |