Формула-1
|
|
МАРКУХА | Дата: Сб, 07.04.2007, 18:18 | Повідомлення # 11 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
Статус: Offline
| Я думаю шо буде дубль ферарі
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Angel | Дата: Сб, 07.04.2007, 22:57 | Повідомлення # 12 |
Юніор
Група: Перевірені
| Повністю згідна, в них машини дуже сильні. Якщо не буде турбувати мотор Райкконена, то точно можуть дубль привести
Speedway is ever living
|
|
| |
тенто | Дата: Нд, 08.04.2007, 12:07 | Повідомлення # 13 |
Чемпіон
| Перемогою пілотів команди Макларен закінчився Гран-прі Мазайзії. З найкращої сторони себе показав юний Люіс Хемілтон. 1 Алонсо 2 Хемілтон 3 Райконен
|
|
| |
Angel | Дата: Нд, 08.04.2007, 16:45 | Повідомлення # 14 |
Юніор
| Це лише друге Гран-Прі Хемілтона, що ж буде коли він проведе їх з десяток...
Speedway is ever living
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Нд, 08.04.2007, 19:40 | Повідомлення # 15 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Я тількі з командою помилися але дубль все ж таки був
|
|
| |
TOFIK | Дата: Пн, 09.04.2007, 15:32 | Повідомлення # 16 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Молодчина!
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
sanek57 | Дата: Пн, 09.04.2007, 22:02 | Повідомлення # 17 |
Сеньйор
| Всіх вітаю з другим днем Пасхи! Пасхальна гонка в Малайзії видалась на диво видовищною і цікавою. Я вболіваю за Робертом Кубіца, єдиний представником Польщі. Якби не майже стовідсоткова вологість повітря і тридцять шість градусів тепла за Цельсієм в тіні, то мабуть він зміг поборотися за четверте місце зі своїм товаришом по спільній справі "BMW", Ніком Хайфельдом. На жаль нерви трохи не витримали, в одному з віражів каміці закидались самі по собі в салон і повітрильники після несвоєчасного гальмування і вибору траекторії входження в нього. Добре що хоч доїхав до кінця гонки. Філіппе Масса поки не тягне на місце першого пілота в стані "Феррарі", старт програв, як хлопчик для побиття, та і під час самої гонки робив помилки, хоча на хвості нікого не було. Спроби в наглу обійти Гамільтона розвіяли всяку надію, що це спадкоємець Великого Аертона Сєни. А Кімі Ряйконен був як завжди в чудовій формі, хоча двигун після австралійського етапу нервував вже на п"ятничному тренируванні, були навіть думки замінити двигун на гонці, та обійшлося. Х одять чутки, що незабаром посаду спотивного директора обійме Міхаель Шумахер, після чергового підвищення по службі Жана Тодда. Прикро, що на врученні нагород ніхто з болівальників не тримав українського прапора, зарплата в чотириста двадцять гривень дасть змогу поїхати на гонку після двох років праці без їжи і комунальних поборів! Хай щастить всім,
sanek57
|
|
| |
Angel | Дата: Пн, 09.04.2007, 22:42 | Повідомлення # 18 |
Юніор
| Quote (sanek57) | чотириста двадцять гривень дасть змогу поїхати на гонку після двох років праці без їжи і комунальних поборів! Хай щастить всім, | Дуже оптимістично
Speedway is ever living
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Сб, 14.04.2007, 15:50 | Повідомлення # 19 |
5-разовий Чемпіон Світу
| І знову Масса виграв поулпозішн Гамільтон другий, а Ряйконен третій, не тяжко здогадатися хто четвертий А от 5-6 місця гонщики БМВ, один з яких поляк Кубіца
|
|
| |
тенто | Дата: Сб, 14.04.2007, 21:20 | Повідомлення # 20 |
Чемпіон
| Алонсо переможе
|
|
| |