Польська чи Російська?
|
|
Roma-Boma | Дата: Ср, 21.11.2007, 11:30 | Повідомлення # 11 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| да з таким складом "Ураган"міг реально боротися за подіум
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Ср, 21.11.2007, 14:30 | Повідомлення # 12 |
Чемпіон
Група: Користувачі
| Quote (juesed) да з таким складом "Ураган"міг реально боротися за подіум але якщо скт буде виступати в двох лігах, то бюджет повинен бути у півтора рази більшим за цьогорічний!!!знайти гроші реально(у трофімова є спонсори і спс теж мав спонсорів), було б бажання !!!на мою думку якщо не має гарантій такого буджету, то краще не рипатись, а спокійно відїздити російську лігу, бо не хочеться знову мати проблеми з виїздом на гонки в кінці сезону!
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Ср, 21.11.2007, 16:31 | Повідомлення # 13 |
Юніор
| Quote (Gomon17) але якщо скт буде виступати в двох лігах, то бюджет повинен бути у півтора рази більшим за цьогорічний!!!знайти гроші реально(у трофімова є спонсори і спс теж мав спонсорів), було б бажання !!!на мою думку якщо не має гарантій такого буджету, то краще не рипатись, а спокійно відїздити російську лігу, бо не хочеться знову мати проблеми з виїздом на гонки в кінці сезону! стратег..............
|
|
| |
Divas | Дата: Ср, 21.11.2007, 18:02 | Повідомлення # 14 |
Чемпіон України
| Мені подобається та і та ліга! В кожній свої плюси. Російська - тим, що ми мали змогу приймати видатних гонщиків: Хампель, ПеПе, Валасек, багато спідвеїстів з екстра і І ліги. А от ІІ польська ліга має як переваги так і мінуси, вважаю головними мінусами є: 1. Карпов за нас непоїде не захоче він лишитися І ліги і обміняти її! 2. За нас ні Фер'ян, Мєсяц не будуть їздити . . . Да ІІ польська ліга мені подобається, , але якби стояв вибір, то вибравби Російську!Хоча в Польській мені ще подобається те, що там змагаєшся не тікі за гроші, але і повищенні в класі, а в Російській тікі за гроші. Але краще, щоб і та і та була ліга!
Повідомлення відредагував Divas - Ср, 21.11.2007, 18:07 |
|
| |
klets | Дата: Ср, 21.11.2007, 18:31 | Повідомлення # 15 |
Чемпіон Європи
| Quote (Divas) Мені подобається та і та ліга! В кожній свої плюси. Російська - тим, що ми мали змогу приймати видатних гонщиків: Хампель, ПеПе, Валасек, багато спідвеїстів з екстра і І ліги. А от ІІ польська ліга має як переваги так і мінуси, вважаю головними мінусами є: 1. Карпов за нас непоїде не захоче він лишитися І ліги і обміняти її! 2. За нас ні Фер'ян, Мєсяц не будуть їздити . . . Да ІІ польська ліга мені подобається, , але якби стояв вибір, то вибравби Російську!Хоча в Польській мені ще подобається те, що там змагаєшся не тікі за гроші, але і повищенні в класі, а в Російській тікі за гроші. Але краще, щоб і та і та була ліга! тактик.............
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Чт, 22.11.2007, 00:59 | Повідомлення # 16 |
Чемпіон
| Quote (Voldemarik) стратег.............. да я тикий.........
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
maxizh | Дата: Чт, 22.11.2007, 08:32 | Повідомлення # 17 |
Юніор
| У нас в стране КАНТОРА РУЛИТ!!! Предположим: Русская лига с муниципальным клубом. А захочет ли, в таком случае, возглавить команду Трофимов?... Ему придётся слушать Василька "Красного" или кого-то из этих. Иначе никак. Тоже самое и с Польской лигой. Ну а на место главного "розвывальщыка ривненського спидвею" пригласить надо Пелешка, только он может справится. Только ему под силу разрывать дорожку, а потом веником её мести во время гонки.
|
|
| |
kamaz | Дата: Чт, 22.11.2007, 08:53 | Повідомлення # 18 |
Юніор 125
| Quote (maxizh) Ну а на место главного "розвывальщыка ривненського спидвею" пригласить надо Пелешка, только он может справится. Только ему под силу разрывать дорожку, а потом веником её мести во время гонки. Ты думаеш шо у вовы-гитариста это выйдет лучше гитарой? Кто кто ,а он первый изливал жёлчь в октябре 2005,или напомнить статейку" в спидвейсрани"?
|
|
| |
TANK | Дата: Чт, 22.11.2007, 23:38 | Повідомлення # 19 |
Юніор 125
| Quote (kamaz) Ты думаеш шо у вовы-гитариста это выйдет лучше гитарой? Кто кто ,а он первый изливал жёлчь в октябре 2005,или напомнить статейку" в спидвейсрани"? О почалось!!! Знов ця совєцка тупа машина виїхала!!!!
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
maxizh | Дата: Пт, 23.11.2007, 20:06 | Повідомлення # 20 |
Юніор
| Quote (kamaz) Ты думаеш шо у вовы-гитариста это выйдет лучше гитарой? Кто кто ,а он первый изливал жёлчь в октябре 2005,или напомнить статейку" в спидвейсрани"? Не об этом разговор идёт, трактор ты наш. Если ты такой перец, то выскажи Вове-гитаристу всё что ты о нём думаеш в глаза, а не на форуме, где он ниразу небыл. А лутче всего протри своё лобовое стекло и посмотри как всё "круто развивается" в ровенском спидвее. По существу чего-то скажи, дядя.
|
|
| |