"Ураган" - "Локомотив"
|
|
Александр | Дата: Вт, 03.07.2007, 08:56 | Повідомлення # 11 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Quote (maxizh) Без Гришы Лагуты гонка может быть не очень интересная. После "обласного головы", многие могут обламатся ходить на такого рода события. То-есть зрителям хочется видеть зралище не хуже русского чемпионата, а эти "головкины кубки" - ...... Осталось 5 гонок эта 6 ну и как неходить?
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 03.07.2007, 10:18 | Повідомлення # 12 |
Чемпіон Європи
Група: Перевірені
| Quote (МАРКУХА) Якшо ціну на білет виставлять 100грн за гонку, то ти будеш ходити на всі гонки? Він завжди буде триндіти в інтернеті, рахуючи чужі гроші.
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Divas | Дата: Вт, 03.07.2007, 15:07 | Повідомлення # 13 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) Якшо ціну на білет виставлять 100грн за гонку, то ти будеш ходити на всі гонки? Ти тоже будеш ходити знаючи тебе!
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 03.07.2007, 16:01 | Повідомлення # 14 |
Чемпіон Європи
| Quote (Divas) Ти тоже будеш ходити знаючи тебе! Всі ми будемо ходити, бо любимо спідвей!
|
|
| |
Severin | Дата: Вт, 03.07.2007, 16:18 | Повідомлення # 15 |
Юніор 125
| Quote (maxizh) Без Гришы Лагуты гонка может быть не очень интересная. После "обласного головы", многие могут обламатся ходить на такого рода события. То-есть зрителям хочется видеть зралище не хуже русского чемпионата, а эти "головкины кубки" - Якщо тобі не сподобалось - це твої проблеми. Думаю більшості сподобалось. Тим більше, що перебирати особливо не доводиться. А гонка з "Локомотивом", думаю, буде цікава. Напевне цікавіша ніж якби приїхав "Салават"
Повідомлення відредагував Severin - Вт, 03.07.2007, 16:19 |
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 03.07.2007, 17:11 | Повідомлення # 16 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) Ти тоже будеш ходити знаючи тебе! Я, це окремий випадок і до цього питання не маю ніякого відношення просто кажу, те, як би мене це цікавило
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Orest | Дата: Вт, 03.07.2007, 18:41 | Повідомлення # 17 |
Юніор 125
| До речі вартість квитка у Владивостоці - 300 руб., у Салаваті 130 руб., так що у нас ще зовсім нормально. А гонка з Салаватом була би на мій погляд менш цікавою чим завтрашня. Мені дуже сподобалися латиші 24-го, гарно відганяли, грамотно. До того ж буде Кястас ... за нас ... надіємося :))) Добавлено (03.07.2007, 18:41) --------------------------------------------- А стосовно надоїли кубки ... це відверта дурня ... добре що вони були і будуть, гонок і так небагато, а де б ми побачили поляків у цьому сезоні як не на кубках ...
Орест
|
|
| |
RAMZES | Дата: Вт, 03.07.2007, 19:22 | Повідомлення # 18 |
Юніор 125
| Quote (Orest) До речі вартість квитка у Владивостоці - 300 руб., у Салаваті 130 руб., так що у нас ще зовсім нормально. А гонка з Салаватом була би на мій погляд менш цікавою чим завтрашня. Мені дуже сподобалися латиші 24-го, гарно відганяли, грамотно. До того ж буде Кястас ... за нас ... надіємося :))) 20 ГРН. це шара. Де ще можна отримати стільки позитивних ємоцій за таку сумму ? Я згоден платити більше при умові елементарного ремонту мототреку та дійсному розвитку цього виду спорту, а не коли незнаеш чи буде спідвей в наступному році , чи набереться хочаб 6 гонщиків в команду?
888
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 03.07.2007, 19:42 | Повідомлення # 19 |
Чемпіон Європи
| Quote (Orest) гонка з Салаватом була би на мій погляд менш цікавою чим завтрашня. Виникає пропозиція: нецікаві гонки російського чемпіонату заміняти цікавими товариськими. В тому числі визні
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 03.07.2007, 19:50 | Повідомлення # 20 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (klets) Виникає пропозиція: нецікаві гонки російського чемпіонату заміняти цікавими товариськими. В тому числі визні Не доречний жарт
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |