онлайн гра
|
|
Roma-Boma | Дата: Сб, 24.05.2008, 12:34 | Повідомлення # 31 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Bogdan, я тебе вже давно прошу створи аську , тоді й розкажеж мені а то я не дуже розумію Добавлено (24.05.2008, 12:34) --------------------------------------------- то створиш
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Bogdan | Дата: Нд, 25.05.2008, 15:16 | Повідомлення # 32 |
Юніор
Група: Користувачі
| До серпня буде перекладений Польський менеджер на російську і українську мови. Ми з поляками вже перекладаємо МЕНЕДЖЕР, так що я думаю через пару тижнів все буде готово. P.S. Англійська версія майже готова
http://www.smanager.pl
Повідомлення відредагував Bogdan - Нд, 25.05.2008, 22:43 |
|
| |
Roma-Boma | Дата: Пн, 26.05.2008, 09:24 | Повідомлення # 33 |
Чемпіон
| Quote (Bogdan) P.S. Англійська версія майже готова Ну на ангілйській може щось пойму...
|
|
| |
Bogdan | Дата: Пт, 30.05.2008, 10:34 | Повідомлення # 34 |
Юніор
| Братва, заходьте на СПІДВЕЙ МЕНЕДЖЕР Покажем полякам як треба їздити!!!
Повідомлення відредагував Bogdan - Пт, 30.05.2008, 20:13 |
|
| |
zasejanz | Дата: Сб, 31.05.2008, 15:57 | Повідомлення # 35 |
Юніор 125
| Розумієш там все по польськи я там дупля неріжу,як можна її зрозуміти???
Всем спать-я летучая мишь!!!
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Пн, 02.06.2008, 18:17 | Повідомлення # 36 |
Чемпіон
| Quote (zasejanz) Розумієш там все по польськи я там дупля неріжу,як можна її зрозуміти??? для мене наприклад нічого важкого нема,просто треба в слова вчитуватися
|
|
| |
zasejanz | Дата: Вт, 03.06.2008, 14:34 | Повідомлення # 37 |
Юніор 125
| Я даже не можу зареєструватись!!
|
|
| |
Bogdan | Дата: Вт, 03.06.2008, 16:10 | Повідомлення # 38 |
Юніор
| [b zasejanz, ]zasejanz[/b], заходиш в МЕНЕДЖЕР клікаєш на Rejestracja далі пишеш логін напр. zasejanz, далі пароль і підтвердити пароль, е-майл адресу та імя і прізвище. Далі ОК. Через пару хвилин прийде код на твою поштову скриньку, копіюєш його і ще раз заходиш на менеджер, тоді вибираєш Logowanie, вводиш свій логін і пароль, а потім буде підтвердити код з е-майла. Введеш код, а далі тисни ZALOZ DRUZYNE, тобто створюєш команду- пишеш назву, нижче місто, вибираєш регіон(не має значення який), ну і в принципі все. Далі чекаєш коли і в яку лігу і групу попаде твоя команда (зазвичай команда є на наступний день). Є КОМАНДА-ВПЕРЕД! Домовляйся про спарінги, проводь тренування, купуй мотоцикли, робудовуй стадіон.... Щось не ясно пиши... ( моя команда SKA Lwow)
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Вт, 03.06.2008, 18:58 | Повідомлення # 39 |
Чемпіон
| Quote (Bogdan) [b zasejanz, ]zasejanz[/b], заходиш в МЕНЕДЖЕР клікаєш на Rejestracja далі пишеш логін напр. zasejanz, далі пароль і підтвердити пароль, е-майл адресу та імя і прізвище. Далі ОК. Через пару хвилин прийде код на твою поштову скриньку, копіюєш його і ще раз заходиш на менеджер, тоді вибираєш Logowanie, вводиш свій логін і пароль, а потім буде підтвердити код з е-майла. Введеш код, а далі тисни ZALOZ DRUZYNE, тобто створюєш команду- пишеш назву, нижче місто, вибираєш регіон(не має значення який), ну і в принципі все. Далі чекаєш коли і в яку лігу і групу попаде твоя команда (зазвичай команда є на наступний день). Є КОМАНДА-ВПЕРЕД! Домовляйся про спарінги, проводь тренування, купуй мотоцикли, робудовуй стадіон.... Щось не ясно пиши... ( моя команда SKA Lwow) ну я вже Bogdana буду 6 числа рвать у спарінгу!
|
|
| |
zasejanz | Дата: Пт, 06.06.2008, 19:56 | Повідомлення # 40 |
Юніор 125
| Дякую за інформацію,все получилось чекаю підтвердження!!! Добавлено (06.06.2008, 19:56) --------------------------------------------- Хотів спитати а руска версія буде цей ігри???
|
|
| |